Leylasultn Eeliff_ 40 haftayım doguramyıyorum acilmam yok bebek kanala.bile girmemiş kızım gelmek istemiyor sanki
Rmeysa_1661 Leylasultn benim oğlum da 41+4 te suni sancıyla dünyaya gelmeye çalıştı ama mecburi sezeryan oldum benim de hiç açılma yoktu sancı da sıfırdı
Leylasultn Rmeysa_1661 ah canım.ben ilk.ddfa kizlarin buakdar.uzun bekleyisine sahit.oldum erkek olsa yinede derim erkekler.gun aliyor ama yok yani kizim.gelmek.bilmiyor ve bu benim cok piskolojimi bozuyor
Srhtzlyh Eeliff_ 29+1 olduk minik kızımla. Çok şükür güzel bir hamilelik geçiriyorum. Tek sıkıntım küçük hanım aşırı hareketli maşallah sabaha kadar nöbet tutuyoruz beraber🤭 ha bide aldığım 8 kilo var😬
CerenDeren Gamzecvk52 kaç haftalıksınız? Bende sürekli dinlenmeye çalışıyorum ama 8 yaşında kızım var onunla da ilgilenince yatmak pek mümkün olmuyı
Eeliff_ Mommy2b yaaa kıyamam insan gülse mi ağlasa mı bilemiyor vallahi canım anlatmak istersen içini dökebilirsin❤️
Mommy2b Eeliff_ teşekkür ederim valla neyi nereye dökeceğimi şaşırdım artık kelimem kalmadı herşeyi kendi haline bıraktım. Çakıl taşı gibi yuvarlanmaya devam
Nurbl Eeliff_ 28 haftalık kızımızı bekliyoruz bütün sağlık ocağında tartıldım 10 kilo almışım inşallalh verebilirim geri başka da şikayetim yok şükür ❤️