Aycanmbenim CerenDeren evet bende aynısını yaşadım hiç kalkmadan yattım. Çok stres yaptım çok şükür bitti kalp atışını da duydum. Hala riskli ama umarım keyfini çıkaracağımız günler gelir
CerenDeren Aycanmbenim Aycanmbenim hala lekelenme devam ediyor kalp atışını duydum ama yine korkuyorum😔 inşllah sağlıkla elimize alırız bebeklerimizi❤️
Cerla Eeliff_ ya ben 10+4 üm bu nasıl mide ağrısıdır normalmi bilmiom düngece uykumdan uyandırıp kıvranacak kadar ağrıdı bide tat koku kaybım var onun dışında hamile gibi değilim ama midem çok kötü şişti bide naocam bilmiom
Eeliff_ Cerla ben de 8+3üm çok çok şiddetli bi bulantı değil ama 7/24bulantım var yani çok berbat bişey normalmiş 2.trimester de rahata kavuşacakmışız inşaallah
Burcuf 8+2 bizimde.kanamam olmuştu ve düşük tehlikemden dolayı yatıyorum sürekli aşırı mide bulantım ve kusmalarım var tat alamıyorum salçalı yağlı yemekler yiyemiyorum bizim çok zor geçiyo geceleri bile uykumdan uyanıyorum mide bulantılarımdan ağlayarak
Eeliff_ Burcuf yaa Rabbim kolaylık versin sağlıkla kıcağına alasın canım bulantı çok zor doktorum tost peynir kraker tarzı şeyleri önerdi bastırması için ben de elimde maden suyu ve krakerle geziyorum bi de bu aralar mandalina
Cerla Eeliff_ çok şükür bulantı yoğun yaşamadım bi kaç kere anca çıkarmışımdır ama bu mide ağrısı 3gündür beni pert etti geçmezse giderim doktora. Belkide sigaradan bilmiom da onuda yavaş yavaş azalttım inşallah bırakcam
Sencann Eeliff_ 32.hafta mide yanması nefes darlığı erken doğum riski idrarda enfeksiyon şimdilik bu kadar 😀
Burcuf Bende hiç bir işe yaramıyor kraker falan rabbim hepimize kolaylık versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
brcbr Eeliff_ 34.haftadan bildiriyorum,sırt bel kasık ağrısı,geceleri uyuyamama,eğilirken ağrı,yarım saatten fazla ayakta kalamama🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Leylasultn Rmeysa_1661 ah canım.ben ilk.ddfa kizlarin buakdar.uzun bekleyisine sahit.oldum erkek olsa yinede derim erkekler.gun aliyor ama yok yani kizim.gelmek.bilmiyor ve bu benim cok piskolojimi bozuyor
Rmeysa_1661 Leylasultn hiç endişe etme annesi elbet gelecek küçük cadı yerini çok sevmiş belli orda en fazla son 1 haftası 😂 sen sakin ol hafif tempolu yürüyüşler yap ılık duşlar al çömelme pozisyonunda olan hafif sporları yap hurma ye doğumu düşünme inan ki doğurcam diye düşünmekten bende doğuramadım valla sancım gelmedi stresten sakin ol ve bekle o elbet gelicek Allahın izni ile 🤗
160620 Eeliff_ 14+4 olduk☺️ Bir günüm bir günümü tutmuyor bazen bulantıyla uyanıyorum mutfağa bile giremiyorum bazen de hiç bir şey yokmuş gibi güzel geçiyor günüm. Akşam yemeklerini iştahla yemeyi çook özledim😅 bir de hamileliğimden sonra ev yemeği hastası oldum nedense dışarıdaki hiç bir yemek beni cezbetmiyor😣
Leylasultn Rmeysa_1661 allahin iznliyle inşallah sağlıkla gelir evet beli yerini cok sevmis ne hurmalar yedim 1 aydır vallaha iyil kalk comel hepsini yaptim sancim varken ama acilmam olmadi 🙈 insallah saglikla gelir kizim buyudumu de dicem cok bekletin beni bizi😁😁😂😅😅