Hatice1_ Eeliff_ 18+6 yım bugün psikolojik olarak çok kötü hissediyorum oturdum ağladım öyle aglıyasıö geliyo
Elif0316 Hatice1_ o bende oluyor hormonal canım o durup dururken ağlıyorum aklıma bişey gelince eşim de alıştı Allah dan
Nuraliyeva99 37+5 haftaligim ishal sorunum var bide kalbim kac gundur cok fazla hizli kulagima geliyor sesi neden bilmiyorum🙄
Yasemin301 BAS123 yok ben de batma baski yok, bu vajina taraflarindaki kemikler ic bacaktaki kemikler kaslar agriyor bi arada kuyruk sokumu agrisi vardi ondan sonra bu agrilar oldu
BAS123 Yasemin301 bende 27 haftalığım bu ara yeni yeni arada bir aşağı tarafıma batma gibi geliyor geçiyor yaşayan var mı bu durumu
Seyma2861 Ophelia ya masallah inşallah çok kolay bi doğum olur senin için😊 benim kayınvalidem de hiç kusmadan rahat geçirmiş aynı dediğin gibi görümcelerimde çok kolay hamilelik geçirmişler. Hatta derlerki doğurana kadar hamile oldugumu anlamadım öyle rahat😁Benim annem cok kusarmış zayıflarmış bende onun izinden devam ediyorum 😁
CerenDeren Gamzecvk52 şuan benimde öyle pembe akıntılarım oluyor, progestan kullanıyorum günde iki kez, bugün de proluton iğne vuruldum😔 böyle olan var mı, çok tedirgin oluyorum 😔😔
Aycanmbenim CerenDeren evet bende aynısını yaşadım hiç kalkmadan yattım. Çok stres yaptım çok şükür bitti kalp atışını da duydum. Hala riskli ama umarım keyfini çıkaracağımız günler gelir
Eeliff_ Melektrlmz_27 canım benim annemin üç çocuğuda tersmiş dönmemiş hiçbiri ben dahil sezeryana almışlar ama dönen var inşaallah seninkiler döner
DlgluSeyda Eeliff_ 28+1 deyim 3 gündür geceleri aşırı mide yanması oluyo yatana kadar bişey yok ama yatınca ölüyorum resmen alev alıyo içim boğazım 😔😔
kuzeylianne DlgluSeyda tatlım bende reflü var 21. Haftalığım ve dediğin şekilde öyle böyle yanmıyor boğazım. Mide suyumda sürekli agzıma geliyor. İlaç filanda kullandım ama acıdan yemek yiyemez oldum… ta ki eşime gelirken ayran al dedim a101den almış. İnan ayran içmek o yangıyı gecırdı ve düzeltti. Yandıkca ayran içiyorum😅 dene bakalım. Belki sende de işe yarar.☺️🤲
Elif0316 Deletedmom434 bende de var canım bağırsaklara baskı yapıyor ya da başı orda benim hep sağ tarafta ağrı oluyor 🙄