Ezgikcl Haftaya kadar tek bir şikayetim olmadı hamile değil gibiydim ama 19. Haftayla tek (sağ) bacakta sinir veya kas sıkışması oldu ayakta durunca veya bir 15 dk yürüyünce bacağım ateşleniyor hissizleşiyor ve oturmak zorunda bırakacak şekilde ağrıyordu. İki hafta sonra geçti ve 21. Haftayla beraber 33 üme yani şimdiye kadar eşlik eden ve sanırım doğurana kadar geçmeyecek olan feci bir sırt omurga ağrısı hissediyorum. Ayakta durunca, koltukta sandalyede oturunca, arabada gidince bir süre sonra giren ve yatak gibi bir zemine yatmadan asla geçmeyen bir ağrı maalesef. Bununla yaşamaya çalışıyorum neredeyse 3 aydır belki bebeğin ağır oluşu belki benim minyon oluşum, sebep ne bilmiyorum hareketli oluşu da sebep olabilir 31. Haftadan sonra da göğsümün Altından 3-4 parmak kadar göbeğimin bir kısmı acıyor. Etim acıyor resmen zaman zaman yara gibi içerden yırtılmış da hassaslaşmış veya tahriş olmuş gibi. Ağırlıktan ve hareketten büyük ihtimalle. Karnım baya dik ve büyük ama yüzeyde çatlağım yok. Hamilelik çok güzel başlamıştı ama yarısından itibaren ufak sorunlar oldu benim için buna da şükür herkesin hamileliği çok rahat geçsin inşallah.
Eeliff_ Ezgikcl yaaa Rabbim yardımcın olsun canım bel ağrısı ben üç haftalıkken öğrenmiştim şu an 8+3üm efsane bi ağrı ğstelik boyum uzun yapımda var ama belim çok kötü doktor gevşemesinden dolayı demişti
kckozge Eeliff_ bende bel ağrısı yok kramp giriyor arada sancılı oluyor. Hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün önce pembe leke sonra kahverengi leke geliyordu ilaç verdi bunun için şimdi leke kesildi kasık ağrım var pazartesi kontrole gideceğim hayırlı haberler alırım inşallah
Eeliff_ MiasMom benim annem yanıma geldi şükür yemekle alakam yok hafif ve vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum ama bulantı kötü hala da var
Ophelia 12 haftalık 🙏 hiçbir şikayetim yok çok şükür🧿🥰 rahat geçiyor. Kusma, mide bulantısı, kanama vs hiç kötü bir şey yaşamadım hayatım rutin devam ediyor öncesi gibi..sadece aşermesem çok daha mutlu olurdum 😋 sıkıntı yaşayanlara acil şifa dilerim🙏
Ophelia Seyma2861 öyle gözüküyor😋 anne nasıl geçirmişse kız da öyle geçirir hamileliği derler. Annem de rahatmış hep. Hastaneye birini ziyarete gitmiş, orda suyu gelmiş doğuma almışlar😂🤦🏻♀️ insallah ben de doğum dahil rahat geçiririm, yoksa ziyadesiyle panik bi tipim 🤪😬🤦🏻♀️
Ophelia Nesli-Emin oyy maşallah 🧿 anne karnında 1 gün dışarda 100 güne bedelmiş 😳 erken olmasından iyidir bence sizin durum. Üzülmeyin sakın😇 Sabredin bugün yarın gelecek hissettim şu an 🥰🙏
Seyma2861 Ophelia ya masallah inşallah çok kolay bi doğum olur senin için😊 benim kayınvalidem de hiç kusmadan rahat geçirmiş aynı dediğin gibi görümcelerimde çok kolay hamilelik geçirmişler. Hatta derlerki doğurana kadar hamile oldugumu anlamadım öyle rahat😁Benim annem cok kusarmış zayıflarmış bende onun izinden devam ediyorum 😁
Melektrlmz_27 Eeliff_ 31 haftalığım ve bebeğim ters şuan eğilip doğrulamıyorum kafası tam kaburgamın altında batıyor gibi oluyor ayakları da aşagıda olduğu için her An küçük tuvaltet hissi varmış gibi inşllah döner böyle olanlar mı acaba döznmez diyen de oluyor
Eeliff_ Melektrlmz_27 canım benim annemin üç çocuğuda tersmiş dönmemiş hiçbiri ben dahil sezeryana almışlar ama dönen var inşaallah seninkiler döner
Mmmerve123 Eeliff_ 37. Haftamdayım bebek kanala yerleşmeye çalıştığı için inanılmaz alt karın ağrııs ve vajina ağrısı yaşıyorum ayağa kalkınca kramp girer gibi oluyor zor yürüyorum, eğilip kalkamıyorum bir iş yapamıyorum yatakta dönemiyorum bile. Baya ağırlaştım🙄
Yasemin301 BAS123 yok ben de batma baski yok, bu vajina taraflarindaki kemikler ic bacaktaki kemikler kaslar agriyor bi arada kuyruk sokumu agrisi vardi ondan sonra bu agrilar oldu