Gamzecvk52 En son muanede 6+3 düm kanamam vardı düşük tehlikem de var hala devam ediyor yatıyorum 🤦🏼♀️ Eeliff_
Eeliff_ Selinbugra yaa maşaallaahh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben daha yolun çok başındayım 8+3teyim
Eeliff_ Gamzecvk52 rabbim yardımcın olsun canım çok hareket etme bol bol dinlen ve Kuranı kerimi oku okumayı bilmiyorsan dinle şifa niyetine manevi destek❤️
CerenDeren Gamzecvk52 şuan benimde öyle pembe akıntılarım oluyor, progestan kullanıyorum günde iki kez, bugün de proluton iğne vuruldum😔 böyle olan var mı, çok tedirgin oluyorum 😔😔
Eeliff_ Yasemin301 Allah kolaylık versin canım sağ salim kucağına alasın inşaallah zor zamanlar meyvesini düşünmekten başka çaremiz yok😊
Selinbugra Eeliff_ o haftalarda da baş ağrısı yaşıyordum çok fena ☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinde
Yasemin301 Eeliff_ tesekkurler Allahin herkesin evladini sag saglim kavustursun insallah , Allah herkese kolaylik versin🙏
kckozge Eeliff_ merhaba ilk hamileliğim yeni öğrendim 3 haftalık hamileyim sağ tarafımda kasık ağrım var normal mi ?
Gamzecvk52 kckozge çok normal regl sancısı gibi olur yerleşme zaten belin felan da ağrır içine ferah tut ♥️
MiasMom Eeliff_ 10+4üm mide bulantısı ve tiksinme var doğru düzgün yemek yiyemiyorum yemek de yapmak istemiyorum . Sanki ev kokuyor gibi hissediyorum 🥺
Eeliff_ MiasMom benim annem yanıma geldi şükür yemekle alakam yok hafif ve vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum ama bulantı kötü hala da var