31 yaşındayım. Cuma günü 12 haftalık oluyor inşallah

haziranin25i Mila olacak bizimki de 💗 alyayı da çok beğeniyorum ama eltimin kızının adı 🙈 sağlıcakla gelsin minik kızlarımız 🤲🏻🌸

Bu sene hep kız sanırım 🥰🥰😇

En yaşlı benmiyim üçüncü beklenmeyen gebeliğim 35 yaşındayım 24 haftalık erkek bebek bekliyorum 20 yaşında ilk kızımı doğurdum 24 yaşımda oğlumu buda süpriz yumurta oldu eve

Ophelia Allah bi kolaylik veriyor son ikisi planli degildi Bende buyuttum rahatladim demistim ama nasipten öte yol gitmez. İş ev cocuk evet zor ama şimdilik şikayetci degilim Elhamdulillah ☺️

27 yaşındayım 6+1haftalığım kilo alma korkusundan ölüyorum sürekli sıvı gıdalar tüketiyorum yürüyüş yapacağım yürüyüş bandında fakat doktorum biraz yasakladı çatlıyorum pazartesi başlayacağım..
    Sabah aç karnına direk şekersiz bir süt ve ardından 2 dilim buğday ekmeği artı beyaz peynir yumurta açık çay
    Öğle meyve saatim bir elma 1 mandalina kuruyemiş ve süt
    Akşama ne varsa az az yiyorum makarna varsa 1 kaşık sırf vitamin olsun çocuğa diye gerisi sıvı yemek çorba lahana yemeği sulu köfte falan az az atıyorum ağzıma
    Ve günde 3 litre su kesinlikle bitiyor

Bu şekilde sizce güzel annelerimiz kilo çok alırmıyım sadece bebeği beslemeye çalışıyorum bilgi sahibi olanlar yazabilir mi