umutcuk olacak olan olur mu??? Yuh ya insanları yanlış yönlendirmeyin.. bebek bu hamileyiz ne kadar önemli bir süreç yani! Devletle özeli bu konuşa kıyaslamak bile yanlış. Devlet hastanelere tıka basa herkes her yere dokunuyor hemşireler doktorlar bir bir corona oluyor nasıl güvenirsiniz ya kader kısmet diye! Pandemi bölümü olmayan özeller bomboş devletteki tehlikenin yarısı yok. Denemesi bedava.. 3 aydır Okan hastanesine gidiyorum ne zaman gitsen kat bomboş. Bankoda çalışan kızlar maskeli zaten iki metre uzaktan veriyorsun kimlik vs.. doktor ve Odasındak mesafede öyle ki onlarda çift maske modu. Devletteki tehlikeyle kıyaslanamaz bile şu ortam..eşimin ailesinden kaç kişi Gebze devlet, Marmara eğitim araştırmaya gittikleri için corona kaptı! Yapmayın Allahaşkına.. İstanbul şu an vaka sayısında uçtu. Bakan 50 tane semt saymış dışarı çıkmayın diye içinde tuzla da var Pendik de Maltepe de.. hastaneler full evde geçiriyor insanlar şu an coronayı..en ağır vakalara yer açıyorlar hastenede. Bebek için bi zahmet para yaratın değmez o riske. Hep diyorum bebek yapmayı biliyorsak sorumluluğu da almalıyız! Devlet Hastanesinde çalışan akrabalarımız bile önünden geçmeyin diyor. bebek için pandemi ilan edilmemiş hastaneleri bulun derim. NaciZane tavsiyem. Herkes kendi bilir nihayetinde! Ama corona geçse bile vücutta kalıcı hasarlar bırakıyor o yüzden hastalığı kapmamak için ne gerekiyorsa yapın. Kadere teslimiyet çok yanlış!!!