papatya35 aynen. Kendi başımızayız..🙏 risk faktörü bahsedilen doktor özel devlet ayrımı değil zaten! Ben devlete misal normal zamanda gittiğimde de kuduruyordum bankodaki kızlar ayrı ukala doktor ayrı ilgisiz! Acayip değerdi kendini hayvan gibi hissediyorsun yüzüne bakmıyorlar! Devletten bizim ödediğimiz vergilerle, paralarla devletten maaş alıp çalışmayan memurlar olur ya çoğu öyle! Yazık ki.. birde hepsi aylardır aralıksız pandemi vakalarından bıkkın zaten yazık onlara da ama doğum doktorumuzun ilgisi, enerjisi çok önemli anne için bu süreçte. Benim bakışım bu açıkçası. Doktorum uyuzluk yapsın anında değiştiririm. Bebegi de kendimi de sokakta bulmadım yani ilgisizlik, saygısızlık yapıp birde negatiflik yapamaz kimse hastalara karşı. Zaten pandemide hamilelik yeterince stresli bide bunlarla uğraşmak ekstra sinir bozucu oluyor.
tuzla Okan muadillerine göre kısmen biraz daha uygun fiyat olarak ve güzel doktorları var. Temiz ve sakin bir hastane. Bi bakın araştırın görün derim. tavsiye sadece..