Milkshake1987 Teacher34 ya doktorunun adı neydi bende suan bi doktora gidiyorum ama özel muayenehanesi doğumu Bahçelievler medicana die tutturdu araştıyordum bu hastaneyi biride olumlu bişi demiyor ve ekonomik olarak ciddi bi hastane ama hakkını vermiyor 😕
PinarHera Teacher34 İkitelli Batıbahat Hastanesi ama her doktoru iyi değil Ali Çelik’e gidiyorum gayet memnunum
mervemrv [bilinmeyen] avrasya hastanesinin karsisinda oturuyorum z.burnunda ve 39 haftalik hamileyim asla gitmicegim bi hastane size de onerim baska hastanr bulmaniz tam bir ticarethane cevremde ne kadar hamile arkadasim varsa hepsini sezeryan yaptilar ve erken dogumla bebeklerini kuveze aldilar cunku devlet kuvez parasi veriyo ve bazilarinin bebeklerinde problem oldu 😐 nacizane uyarmak istedim
ZeynepKarataTeytey Medilife Beylikdüzü Selda hanımı çok övdü doğum yapan tanıdıklarım ve yorumlarda okuduklarım hastane olarak temiz ve ilgiliymiş
EsraT Acıbadem Maslak, Canan Hanım, şimdilik bir problemimiz olmadı. Tavsiye üzeri gidiyorum. Hakkında güzel yorumlar almıştım.
Dilekk MuratZeynepDiner ben de tam bunun için post açıcaktım medipol de hangi doktordan memnunsunuz diye
EzgiK Dilekk merhaba Bağcılar medipole gidiyorum ben doç.dr Suna Özdemir'e gidiyorum 9 +1 şuan ve inanılmaz memnunum doktorumdan tamamen bir anne edasıyla sizi muayene edip sıkıntılarınızı dinliyor tavsiye ederim ☺
tugmur717 [bilinmeyen] [bilinmeyen] merhaba bende oraya gidiyorum.şimdilik memnunum daha önce hiç bi tanıdığımdan orası hakkında iyi yada kötü bişey duymadım.siz memnun kalmışsınız duyduğum iyi oldu ☺ Merak ediyordum☺ Tek kötü yanı Doğuma istediğin doktorun girmemesi 😣
Smyyee42 Reallove doktoruna göre değişiyor tak net bilmiyorum aşağı yukarı değişmiş olabilir ama normal 1400 sezeryan 2 buçuk