ZeynepKarataTeytey Medilife Beylikdüzü Selda hanımı çok övdü doğum yapan tanıdıklarım ve yorumlarda okuduklarım hastane olarak temiz ve ilgiliymiş
EsraT Acıbadem Maslak, Canan Hanım, şimdilik bir problemimiz olmadı. Tavsiye üzeri gidiyorum. Hakkında güzel yorumlar almıştım.
Dilekk MuratZeynepDiner ben de tam bunun için post açıcaktım medipol de hangi doktordan memnunsunuz diye
EzgiK Dilekk merhaba Bağcılar medipole gidiyorum ben doç.dr Suna Özdemir'e gidiyorum 9 +1 şuan ve inanılmaz memnunum doktorumdan tamamen bir anne edasıyla sizi muayene edip sıkıntılarınızı dinliyor tavsiye ederim ☺
tugmur717 [bilinmeyen] [bilinmeyen] merhaba bende oraya gidiyorum.şimdilik memnunum daha önce hiç bi tanıdığımdan orası hakkında iyi yada kötü bişey duymadım.siz memnun kalmışsınız duyduğum iyi oldu ☺ Merak ediyordum☺ Tek kötü yanı Doğuma istediğin doktorun girmemesi 😣
Smyyee42 Reallove doktoruna göre değişiyor tak net bilmiyorum aşağı yukarı değişmiş olabilir ama normal 1400 sezeryan 2 buçuk
Sdnurr Mybabe Fatma hanımın soyadı ne acaba ??? Bende fatma ersan diye doktora gittim ama memnun kalmadım eğer oysa tavsiye etmem
Mybabe Sdnurr canim fatma ersan ama 2 arkadasim ona gitti biri hala gidiyo ve cok memnun kadin askim bebegim diye hitap ediyo ve normal dogumu asiri destekliyo ugrasiyo normal olsun diye. Sen neden memnun kalmadin?
iremby Sdnurr 1 tane fatma var bildigim kadariyla bende gittim hic memnun kalmadim. Kanamam oldu nöbetçi doktor ilgilenmedi sabah ona gittim doktorum o diye soledik kanamam oldu sabah diye 45 dk iceri almadilar. Bizden sonra gelenleri aldilar gittik değiştirdik. Simdi derya hanima gidiyorum yeni basladim. Insallah onda da bitircem.
Sdnurr Mybabe bana 4 haftalıkken değerlerin çok düşük sürekli göz etim altında olacaksın dedi sonra tekrar tahlil istedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışına falan bakmadı ilgisizdi bana göre bana göre bişey yok dedi bana anlatmadı nedir ne değildir ben memnun kalmadım o yüzden
dlrgktn Ben Türkiye Hastanesi Özgür Hanıma Gidiyorum Bu Hastaneye Gece Gelmiştim Acile Şule Hanımla Tanıştım O İlk Doktorum İkiside Mükemmel İnsan Olarakta Doktor Olarakta ❤
tugmur717 [bilinmeyen] Aynen Evet.şimdiye kadar Ayşe hanıma denk geldim onda hep muayene oldum çokta memnun kaldım☺ Buarada 16+5 iz biz ☺ Ya siz 😉