Mybabe Pelinnn pardon alev yazmissin ben arzu sandim zaten simdi baktim oradaki kadin dogumcularin hepsi operatormus ama fatma hanimla asiye hanimi ayri bir ovduler bilemedim
Sdnurr Mybabe Fatma hanımın soyadı ne acaba ??? Bende fatma ersan diye doktora gittim ama memnun kalmadım eğer oysa tavsiye etmem
iremby Mybabe fatma hanimi ovuyorlar ama bos cikti. Asiye hanimda iyi diyorlar. Ama derya hanim ilgili ve guler yuzlu ekstra asiye hanima gore
Vildan007 Busbus sgk gecıyor benım özel sıgortam oldugundan ücret odemıyorum ama cok memnun kalırsınız
Milimolo Vildan007 Işık bey'in üzerine doktor tanımam çok ama çok ilgili işini hakkıyla yapan düzgün mükemmel bir insan.
Vildan007 TubaDemirta ısık ustunere gidiyorum ve mükemmel kontrol ıcın böle deneyın serum cok mutlu olursunuz bana dua edersınız🤗
TubaDemirta Eysaa ya ben bu ay öğrendim de hamile olduğumu kontrole gelicem avcılardayım önerir misiniz
Eysaa TubaDemirta canım ben 25. Haftadayım çok araştırdım doktorumu ve çokta memnunum tavsiye ederim gönül rahatlığıyla ☺
Dilekk MuratZeynepDiner ben de tam bunun için post açıcaktım medipol de hangi doktordan memnunsunuz diye
Seyma53 MuratZeynepDiner bi önceki konuda duygu hanıma gittiğinizi çok memnun olduğunuzu söylemiştiniz bana, doktorumu değiştirdiniz ikisinede mi gidiyosunuz anlamadımm 🤔