Haticeyildiz Esraalmawla ben fatma hanima gidiyodum ama simdi medilife bagcilara gidicem cunku medipolde yenidogan bakim unitesi yokmus nolur nolmaz
Feyzaugurali Esraalmawla bende oraya gidiyorum. Selma ömür hanıma. memnunum. Cokda guzel yorumlar aldim selma hanim hakkında.
CananBekir HilalCeylan1 merhaba bende çocuk tedavisi için gidiyorum birkere gittim olumsuz birsey gormedim umarim bende memnunn kalirim
yilmazinannesi Ethica incirlide doktor Uğur beyi tavsiye ediyorum. Zaten sabah 8-11 arası kalıyor hastanede o aradada yer bulursan eğer
Snmozlem Eysaa bende Avcılar Türkan Hanıma gidiyorum. Daha yeniyiz gerçi ama devam etmeyi düşünüyorum 🤗
TubaDemirta Eysaa ya ben bu ay öğrendim de hamile olduğumu kontrole gelicem avcılardayım önerir misiniz
Elisam Beylikduzu medi life Senem Hanim 👍🏻 Muayene ucreti diger doktorlardan biraz fazla ama bir numara kendisi
Nilay Çapa özel Hastanesi kadın Doğum gerçekten çok iyi . Hem bebek tedavisinde hemde Doğumda başarılı 👍
CananBekir Nilay hangi doktor a gidiyorsunuz bende altay beye gidiyodum uzak diye esenler medipol e geçiş yaptım çocuk tedavisi icin
Busraserkann Nilay Bende çapa özele gidiyorum 31.haftalik hamileyim ilk doğumum bütün herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Doktorum Altay bey gerçekten çok iyi hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah 🙏☺
Teacher34 Mineebd ılk çocugmu orda dogdum cok ındırım yapmıslardı o zaman yasam hastanesındeydı doktorum oraya gecıs yapmıstı yuzde 50 ındrımlı gıdıyordum ama su an kesın ucmustur nasıl fıyatları meltem hanıma mı gıdıyorsunuz
Busraft Teacher34 ben de medicana hastanesine gidiyorum Bahçelievler. Yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum hangi doktora gidiyordunuz 🙁
Teacher34 Busraft ben mehtap şentürk çiçek ile devam edıyordum ılk cocugumun her surecınde beraberdık yıne ıkıncıye beraber olalım dedım bir bey vardı onla bırlıkte calısıuorlardı sanırım ama hıcbırseyınden memnun kalmaıdm kuvezu cocuk doktoru herseyı fiyasko . Yan tarafında vital hospital var ben oraya baslıyorum didem hanıma tavsıye ederım
Gozdee Busraft avcılar medicana özgür hanım yada onur bey çok araştırdım ben daha önce başka bi özel hastaneye gidiyodum memnun kalmayınca buraya başladım
Pelinnn Bahçelievler Nisa hastanesi dr Alev oral şuanlık 6haftalık hamilryim ve memnunum kendisinden 🙏
Mybabe Pelinnn bende nisaya basliycam insallah ama fatma hanim diyorum yalniz oranin tum doktorlari uzman sadece arzu hanimmin isminin onunde uzman ibaresi bulunmuyor sanirim pratisyen bilgin var mi
Mybabe Pelinnn pardon alev yazmissin ben arzu sandim zaten simdi baktim oradaki kadin dogumcularin hepsi operatormus ama fatma hanimla asiye hanimi ayri bir ovduler bilemedim
DRENN Teacher34 Merhaba vital hastanesinin imkanlarından memnun kaldınız mı acaba yenidoğanı vs si yeterlimiymiş.
DRENN Teacher34 bende didem hanımın ismini duydum fakat hastanenin imkanlarında kararsız kalmış durumdayım.
yefeninannesi Bayrampaşa kolan hastanesi Murat Öztürk 12+4 memnunum ama acaba bayan doktor a mı gitsem diyorum esenler medipol da burcu hanımı çok övüyorlar ama ondan da randevu almak mümkün değil ve Yenidoğan yoğum bakım yokmuş esenler medipol de kararsızım