cennetinsusu Nisa9388 Maşallah. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizleride bir avazda kurtarsın Rabbim 🤗 çok kolay olmuş doğumun darısı bizlerin başına inş🤗😍❤
Derya79851015 Masallah size yaa Allah analı babalı büyütsün. Hayalimdeki doğum ..komşumunda öyle oldu gece dr a gidiyolarki 8 cm açılma yarim saat sonra doğuma girmiş..Rabbim banada nasip etsin insallah
umranozby Bacım enerjine hayran kaldım dolap silmek 😁😉hayır çocuk doğmakta haklı yani 😀 allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin 😄
tugcemre Nisa9388 ayy maşşalalah hrrkeze böyle bır dogum nasıp etsın rabbım. öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın.
Sebnem44 Yaa maşallahh darısı başımızaaa Ya Rabbimmmm😍😍😍 ben yürüyüşü çok aksattım o beni korkutuyor ama genel olarak çok hareketliyim🤔
Esradml Nasılda güzel yazmışsın o anı yaşıyor gibi oldum heyecanlandım bi o kadar da duygulandım😊 Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin🤰🏻 Darısı bizim başımıza 🙏🏻🌸
Rukiyee Nisa9388 yaa mükemmel anlatmışsınız heyecanınızı okurken yaşadım resmen☺☺ Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻😊
Emnmntmhmmt Nisa9388 masallah rabbim sizlere bagislasin omru uzun olsun . Cok guzel bir dogum hikayeniz olmus insallah bizde bu kadar kolay kimselere duyurmadan dogum yapariz bir avazda
Fulyax Nisa9388 Maşallah allah anali babalı büyütsün inşallah bizede sizin gibi bir doğum verir allahım çok ama çok istiyorum normal 🙏🏼❤ bende sizin gibi yürümek ve iş yapmak istiyorum o dakikalar herkezin postnda okuyorum çok iyi faydası var sanırım ?
Nisa9388 Fulyax valla burda elimden geldiğince forum okudum bambaşka hikayeler herkesin doğumu tabiki farklı ama okudugum bır kac pozıtıf dogum hıkayesınden bırıydı Allahım nasip etti😍darısı başınıza
Sulegorkemakyol Nisa9388 öncelikle Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin Bütün hamişlerlere böyle güzel doğuma gitmeyi bu kadar kolay doğurmayı nasip eylesin inşallah
sedaaa Nisa9388 bizede dua edermisin umarım böyle rahat bi doğum yaparız ☺ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤱🏻❤
Yagmurhifa Nisa9388 Meraba ben de 17 yasindayim ve 23 haftalik hamileyim ama cok cok kotkuyorum inatla sezeryan olmak istiyorum ve sizin hikayenizi okudum daa bu kadar kolay mi gercek
Nisa9388 Yagmurhifa valla ne yalan söyleyeyim doğumun her şekli ürkütücü geliyor insana sezeryan olcak artık derken normal olan ben ikisinede kendimi alıştırmıştım. Tabiykide kolay olmuyor hiç bir şey ama bence kadınların gücü burada ortaya çıkıyor. Allahım öyle bir güç veriyorki o anda ne olduğunu anlamıyorsun.