SerapTadelenTtnc Deletedmom206 hayır çok kilo aldıysanız şeker çıkma olasılığı yüksek keşke yaptırsaydınız çünkü yendiğimiz herşeyde şeker var illa tatlı olması gerekmiyor yani günlük o şekeri alıyoruz yediklerimizden
Deletedmom206 SerapTadelenTtnc cok kilo almadım aslinda 32+1 olduk 9 kilo aldım şimdiye kadar Doğuma 54 günüm kaldi 63 le hamile kaldim şuan 72 yim doktoruma hatta kilo durumunu sordum 3 kilo hakkin daha var dedi bu şeker durumunu doktoruma mutlaka söylücem
SerapTadelenTtnc Deletedmom206 birde bebek iri oluyor şekeri dengelemeyince normal doğum yapamıyor anne benim zaten normal olmadı ama ilerde şekermiş hastası olma adayı oluyor bebek bana bunları anlatan da doktorum ve diyetisyendi bilinçli davrandım ikinci gebelikte o yüden umarım şeker yoktur sizde
Htcncl Yas35 68 le hamile kaldım boyum 1,59, 80 kiloyum, 29+4 üm canım, herkesin bünyesi farklı dert etme
Kenanizm18 Deletedmom206 amacım asla korkutmak degil ama şeker yüklemesi yaptırmadıysanız ve sekeriniz varsa bebegin karnı kendinden ileride oluyormuş. Bi bayanın 38 haftasındaken bebegin göbegi 2 hafta öndeydi, kalbi yavaşlamış kaybetmek üzeredi bebegini :/ doktor söylemesine ragmen seker yüklemesi yaptırmamış ve malesef ki sekeri cıkmış.
Rumeysa53 Yas35 uzulme canm bnm boyum 1.55 ve 73 kiloyla hamile kaldm suan 81 kiloyum top gibi oldumm bebegim.saglikli dunya ya gelain kilo bisey degil
GizemKrkolu 69 kiloyla hamile kaldım boyum 170 su an 34 haftamdayım 85 kiloyum yani bu kilo olayı çokta takılıcak bişey değil 30 kilo alanda var 6 kilo ile doğuranda biraz yapı meselesi
Ozgeanne Kubar o bebeği onlar taşısa inan bizim kadar ince dusunmezler o yüzden öncelik kendimiz ve melekler 😄😇 kocalar artık doğumdan sonraki birkaç ay sonra 😂 o zamana dek zayıflarız yani inşallah 😂
Kubar Ozgeanne haklisin hamileyken sıkıntı yokta doğumdan sonra vermek lazım 3 5 çocuk doğurup hala fit olanlar var helal olsun onlara ben bitane doğurup böyle kalmam heralde inşallah 😂🤣
Hlya88 Yas35 69 ile hamile kaldm boyum 1.64 35. Haftamdaym 80 kiloyum ama goren karnimin kucuk hic kilo almadigimi söylüyor 😅
Kubar Hlya88 tatlım o ne demek biliyormusun sen zaten kiloluydun belli olmuyor demek 😂banada diyorlar da oradan biliyroum 🤗
Adakus Yas35 bende 63 kilo ile hanile kaldım şuan 5 aylığım ve 68 kilo oldum üzülsem mi ağlasam mı bilmiyorum 🤷♀️
Yas35 DilekAkkayaYksel teşekkürler hamileligin ilk fönemleri sıkıntılıydı o yüzden de hareketsiz kaldım dgokhoruma danısıp yürümem gerek sanırım
Yas35 Fatmaerkan ben ne yazık ki veremiyorum hipotroidi var metabolizmam yavaş. Bebişler sağlıklı olsun da en başı o