Yas35 Seydahmet ben de hareket kısıtlaması yaşadım tehlikeliydi hamileligim. Bakalım artık yürüyüse izin verirse doktorum yaparım
Leylatnlk Yas35 68 / 1.63 de boyum 24. Haftayız 78 kilo olmuşm 10 kilo almışım 😊😊senin gibi tatlıya hayır diyemiyorum hatta tok olsam bile hala bişeyler yemek istiyorum herhalde doğuma 90 la giderim ama napım kendimi alıkoyamıyorum 😞😊
Senakrts Ozlemm burada konuşulan kilolar normal kilolar. Obezite gibi bir durumda doktor kontrolünde olunur zaten 😊
Serifepolat Yas35 canım sen gene mankensin hiç üzülme ben 1.75 boyum 97 ile hamile kaldım Su an 106 yim 35+3 günlük hamileyim 😊😄😂😂😂😂
Susamtanesii Serifepolat valla çok iyi 36 haftada 9 kilo almışsın ben 25 haftada 15 kilo aldım bu arada Antep'te misin doktorun kim canım?
Ciqdem Bende 20+3 üm 64 kilo ile hamile kaldım şuan 63 üm hiç almadım verdim 1 kilo boyum 1.65 😁bundan sonra ne olcak bilmiyorum
Elifibrahim1002 Yas35 ben 64 ile hamile kaldim 69 ile doğuma girdim🙈💕💕doğumdan çıktım 64 geldim geri😀😀😀😀
MehmetSultanAslan Yas35 ben 1.80 boyum ve73 kiloyla kaldim suan hala ayni kilodayim doktorum cok iyi gittigimi soyluyo boyum uzun oldugu icin pek sorun olmaz diye konustu doktorum
Gulbicil Yas35 canım 😁 ben 60 ile hamile kaldım üç ayım yeni bitti şuan 66 yum çok kilo aldım bende 😊