Deletedmom206 CerenSelvi açlik tokluk şekerime baktirmiştim saglik ocağın da tokluk 143 çıktı biraz yüksek 1 hafta sürekli evde baktim 115 çıktı bırde 105 yinemi cok yüksek acaba
Ozlemm Yas35 bende ayni boydayim. 64 ile hamile kaldim bulantilardan 1 kilo verdim. Suan hala 63 um. 17. Haftam. Ama ilerleyen haftalarda kilo alacagimi dusunuyorum. Zaten normal Olan surecte bu sanirim. Bilemedim 😂
Ozlemm Senakrts kac kilo ile hamile kaldiginizda onemli tabiki. Sonucta hamile kaldiginizda cok kilolu iseniz hamilelik suresince daha az kilo almaniz gerekir. Ama normal kilodaysaniz 10-12 normal hamilelikte.
Senakrts Ozlemm burada konuşulan kilolar normal kilolar. Obezite gibi bir durumda doktor kontrolünde olunur zaten 😊
Anne3434_ Yas35 boyum 1.65 62 ile kaldım daha iki aylık oldu 1.5 kilo almışım ve mide bulantısından yemek yiyemediğim halde nolucak sonum bilmiyorum 😅
Ozgeanne Fulyax maşallah maşallah 😂 aynen ben öncesinde de hep koşup yürüdüğüm ıcın rahat geliyor bana 😊 bizim için en tehlikesiz sayılabilecek spor yürüyüş sanırım 😊 hem ödeme care hem kabizliğa 😊 ayrıca kan akışı hızlandığı için bebeğe daha fazla oksijen sağlıyormuş internette okumuştum 😇
BusraDemiralpErdinlet Fulyax ben de 83le hamile kaldım ama 81 im şuan. 18+1 iz. Doktorum bebeği beğendi de 7. Aydan sonra asıl önemli kiloyu alırsın dikkat et dedi 😔
Domatesimm Leylakaya tam tamına ben de öyle sayılırım yanı ben 66dan 81 oldum 32 haftalığım 😅 kilo yazan postlara bakmıyorum normalde moralim bozuluyor diye ama bugün bakmış bulundum. en iyisi yine bakmamak hemen çıkıyorum 😅
znurstnKaraca Yas35 61’le hamile kaldım boyum 1.62, 25 haftalığız 67 kiloyum 6 kilo almışım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mgmg1 66’yla hamile kaldım, 70i gördüm 2 gün önce, 16.haftamdayım bende galiba hızlı gidenlerdenim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubar Ozgeanne inşallah tatlım ya bakalım dikkat edeceğim doğumdan sonra eşim fit ben kendimi o yüzden kötü hissediyorum
Ozgeanne Kubar o bebeği onlar taşısa inan bizim kadar ince dusunmezler o yüzden öncelik kendimiz ve melekler 😄😇 kocalar artık doğumdan sonraki birkaç ay sonra 😂 o zamana dek zayıflarız yani inşallah 😂