1erkekannesi Deletedmom206 ben hamileyken kiloma dikkat etmiştim sadece çocuğa yarayan gıdalara ağırlık verdim doğumdan sonra gitti kilolarım 😊
Kubar Ozgeanne maşallah olsun ama tatlı yemesende çok iyi kilodasın ahh ahh aceba ben bigun kendimi tartida 50 li kilolarda gorebilecekmiyim😭
Ozgeanne Kubar tabii ki görürsün istedikten sonra ayrıca doğumdan sonra bu 9 ayin vi rövanşı var bence o zaman hepimiz zayiflayacagiz 😂
Senakrts Yas35 boyum 170 cm. 77 kilo ile hamile kaldım. 39. Haftamdayım ve 90 kiloyum. Ne ile kaldığınız değil hamilelikte kaç kilo aldığınız önemli 12-14 kilodan fazlası hamilelik için ideal alınan kilo...
Kubar Senakrts yok tatlım bi araştır o hiç öyle değil 😂🤣🤗 ideal kilo ile hamile kalan 12 kilo kadar alabilir ideal kilodan az hamile kalan daha fazla kilo alabilir ideal kilosundan daha kilolu hamile kalanlar 12 den az kilo almaları gerekirmis 9 kilo filan
Ozlemm Senakrts kac kilo ile hamile kaldiginizda onemli tabiki. Sonucta hamile kaldiginizda cok kilolu iseniz hamilelik suresince daha az kilo almaniz gerekir. Ama normal kilodaysaniz 10-12 normal hamilelikte.
Anm Yas35 bende senin gibiyim 1.62 boyum var 64le hamile kaldm 6ayimdan sonra kilo almaya bashladm simdi 8ayin icindeyiz 34 haftalik ve 78 kilo olmushum😱😪 Doktorum hizli gidiyorsun dedi. hep cikolatalar yüzünden😡
Sema166 Yas35 22+6 dayım 67 le kaldım boyum 1.71 direndim kilo almamak için 2 kiloyla gelmiştim bu aya kadar ama ne olduysa bu ay oldu 4 kilo daha aldım 73 oldum malesef hiçte göstermiyorum aldığım kiloyu moralim bozuldu ama yavrum sağlıklı olsunda kilo çokta önemli değil diye avutuyorum kendimi 😬 bu arada bu haftalarda bende tatlı ve hamura düştüm engel olamıyorum kendime
SinemOrkun Haftamdayım. 73le hamile kaldım. Boyum 1.70. Kusmaktan 64lere düştüm. Artık ağlıyorum. Yemek kültürüm tamamen bitti. Açım ama yiyemiyorum. Bence güzelce yemek yiyebildiğiniz için mutlu olun.
YusEb Bende 65 kilo ile kaldım şuan 12.haftadayim 66 oldum.boyumda 1.60.az kilo alanlar yöntemlerini bizimle de paylaşabilir mi acaba hanımlar 😉
Fatmaerkan Yas35 canım 45 kilo ile hamile kaldim 70 kiloyum hiç takmıyorum şuan birseyi kafama yedikçe yiyorum doğumdan sonra zayıflarım diye düşünüyorum metabolizmam hızlı çalışıyor sende oyuzden bence kafana fazla takma diye düşünüyorum zayiflarsin zayiflamakta ne varki ayol
Yas35 Fatmaerkan ben ne yazık ki veremiyorum hipotroidi var metabolizmam yavaş. Bebişler sağlıklı olsun da en başı o
Seydahmet 63 le hamile kaldım 17. Haftada 66.4 üm. Hızlı gittiğimi düşünüyorum ben de ama düşük tehlikesiyle çoğunlukla yattım. Şimdi sadece günlük işlerimi yapıyorum. Hareketsizlikten aldım ben. Yoksa normal yiyorum abur cubur tatlı yemiyorum. Hareket edin yürüyüş yapın bayanlar. Kesinlikle işe yarıyor. Bizzat yaşıyorum. Ben yapamıyom siz yapın 🙂
Yas35 Seydahmet ben de hareket kısıtlaması yaşadım tehlikeliydi hamileligim. Bakalım artık yürüyüse izin verirse doktorum yaparım
Cemre22 Yas35 hamile birinin kilo alması kadar normal birşey yok bence bende 72 kilo ile hamile kaldım 24 haftada 80 kiloyum napalim ki yiyoruz
Ozak Boyum 1.64, 62.5 ile hamile kaldım 68.1 kiloyum 30+6 haftalık hamileyim bende yer içerim ama kendime sınır koyduğum oluyor mesela bazen makarna hamur işi olayını çok abartıyorum sonraki haftada dikkat ediyorum ki kilom dengelensin
Kubar Ozgeanne inşallah tatlım ya bakalım dikkat edeceğim doğumdan sonra eşim fit ben kendimi o yüzden kötü hissediyorum
Ozgeanne Fulyax öyle bi şey diyemem ama ben ilk 3 ayın geçmesini bekledim açıkçası sonra yavaş yavaş tempo ile yürüdüm ama ben çok yürüyorum kimine göre . Aslında bu tamamen bedeninizin size verdiği tepkiyle alakali kimi 1 km yürür ertesi güne ağrılar olur kimini etkilemez . Ben 4-5 arası yürüyorum
DilekAkkayaYksel Yas35 bende 62 yle kaldim canim bi ara 65 falan oldum ama gunde iki saat sabah bi saat aksam bi saat yurumeye basladim kontrol altina aldim suan 63 üm yuruyus deneyebilirsin canm
Yas35 DilekAkkayaYksel teşekkürler hamileligin ilk fönemleri sıkıntılıydı o yüzden de hareketsiz kaldım dgokhoruma danısıp yürümem gerek sanırım
deletedmom76 Yas35 ne kadar doğru söylediniz sorulmadığı halde her yerde boy kilo belirtmeleri ayrı bi olay 😂😂 bende 1.62 boyundayım 65le hamile kaldım 17+3teyim şuan 1 kilo aldım