Bilibon Ayca24 amin insallah eft ilk baslarda kucuk diye soylemiyolar biraz ele avuca gelince soyluyolar artik gerci bu hafta soylemeyi unuttu boyunu falan ben ekranda gordum :)) saglikla kucagimiza alalim insalah
Ayca24 4281094 Evet öyleymiş bu haftalardan sonra hızla kilo alacaklar sanırım diğer haftalara bakınca 2 ye 3 e katlamışlar kilolarını 😊Maşallahh hepsinee 🧿
Reyyan34 Sulenur06-19 geriden mi bence değil benimde öyleydi doktorum gayet iyi dedi kaç olması gerekiyor ki 35 haftada
Saliha_123 Reyyan34 bence de değil kafam karıştı benimki de hemen hemen öyle ama doktor geri falan demedi
Simgedemirbas 36 hafta 2440 gram. Bizde geriden geliyoruz henüz haftamızı yakalayamadık. Kiloyu çok problem etmeyin🙏🏻 Allah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🤗
Busra06cnar Haftada 855 gramdık. Şuan 25 olduk ne kadar olmuştur bnde kontrolümü bekliyorum dört gözle 🙈💕
Seval22 Kaptanhill123 2 hafta önden gittiğini söyledi ama şeker testim temiz iri bir bebek olacak galiba
Demetaba mavikelebek_ banada doktor 16.3 gunlukken bebegin kilosu 172 gram demisti 🙄suan bebek cok zayif gibime geldi oyle okunca
Merve1656 Kaptanhill123 34. Haftada gitmiştim kontrole kızım 2750 olmuş kilosu gayet güzel dedi doktorumuz:) şuan 36+3uz 3 4 gün sonra kontrol var bakalım ne kadar kiloo almışız 😊😊