Kaptanhill123 29 haftalık en son 1 kiloydu şuan kaç kilo çok merak ediyorum cumartesi muayenemiz var ☺️
Zeynep5858 Sulenur06-19 Aynıyıx 35+1 dim dün doktora gittim 34+4 cıktı kilosuda 2497 biraz zayıf dedi doktor ama korkulucak bir durum yok besleneme dikkat et yakalar dedi ama bilemedim😏
Reyyan34 Sulenur06-19 geriden mi bence değil benimde öyleydi doktorum gayet iyi dedi kaç olması gerekiyor ki 35 haftada
Eslemyagmur Sulenur06-19 yok ya iyi aslında bende 35+0 da 2542gr dı. 3 kg doğar yeter zaten sağlıklı olsunda kilo iyi değil diyor doktorlar
Kaptanhill123 Seval22 doktor kilosu iyi gidiyo gayet dedimi peki bende zayıfım biraz bebek kilo almaz diye korkuyırum
Seval22 Kaptanhill123 2 hafta önden gittiğini söyledi ama şeker testim temiz iri bir bebek olacak galiba
Ayca24 21.hafta🐣390 gram ,doktor kiloyla alakalı bi yorum da yapmadı aynı haftada olan var mı acaba 👀
Bilibon Ayca24 22+1 de 461 gr di bebisim bence normal kilolari bundan sonra buyucekler artik 3 hafta oncede 19-3 de 316 gr di
Ayca24 Bilibon İlk defa bu hafta söyledi doktorum kilosunu haftada kaç gram alıyolar hiç bilmiyordum.Sağlıcakla büyüsünler inşallah 🌸
Susaminannesiii Bilibon ben bugün detaylı ultrasonda 21+6 da 460 gr 26 cm oldugunu ögrendim ama ultrasonda 21+4 günlğk cıktı bebegim siiznki benimkine göre daha küçük böyle bişey söyledi mi doktorunuz
Hilalkrmzkn 31 hafta 1.750 gram dedi doktorumuz haftasına göre birazcık fazla bile dedi sizcede önde mi gidiyoruz
Bilibon Ayca24 amin insallah eft ilk baslarda kucuk diye soylemiyolar biraz ele avuca gelince soyluyolar artik gerci bu hafta soylemeyi unuttu boyunu falan ben ekranda gordum :)) saglikla kucagimiza alalim insalah