Ayca24 4281094 Evet öyleymiş bu haftalardan sonra hızla kilo alacaklar sanırım diğer haftalara bakınca 2 ye 3 e katlamışlar kilolarını 😊Maşallahh hepsinee 🧿
fatma3312 Mervelifsu aynen benim 33 haftada tam 2 bile değildi o yüzden şaşırdım . Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah ama Tombiş bir bebek olacak herhalde
Mervelifsu fatma3312 inşaallah sağlıklı olsunlar da☺️ Fiziksel özellikleri çok önemli değil❣️hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar inşaallah🌺
KeremEnsar2124 37 haftalik 2680 3 hafta geriden geliyoruz karın cevresi cuma gunu belkide dogumu baslatcaklar kilomuz filan geriden geliyomus
Gulay_41 Byzaoz Dün ayintili ultrasonda gördüm reknli olarak resim verdiler küçük adam kolları yüzü toplu çok heyecan verici bu haftadan sonra daha hızlı kilo alicakmis . Sizede maşallah hayırlısı ile gelsin inşallah bebislerimiz 💕
Susaminannesiii Bilibon ben bugün detaylı ultrasonda 21+6 da 460 gr 26 cm oldugunu ögrendim ama ultrasonda 21+4 günlğk cıktı bebegim siiznki benimkine göre daha küçük böyle bişey söyledi mi doktorunuz
Bilibon Susaminannesiii yok herhangi bisey soylemedi hatta kilosunu hile soylemeyi unuttu ekranda gordum ben yuzunuz resmini almaya calisdik inuttuk o yuzden ama hersey yolunda dedi bu haftalarla uyumlu kilosu her bebek bir degil cunku