Zelisanne fulyaablaoluyor benim çok fena iki katına Çıktı göğüslerim çok şiş 😭 bir de aşırı iştahsızlık var mide yanması var , bulantı kusma yok allahtan 🙏🏻🥰
Cansukck fulyaablaoluyor evettt bende ayniyim oturduğum yerde uyuyorum 🙈ve göğüslerime asla dokunamiyorum
SSeymanr selinn35 evet sabah doktordaydık duydukkk🥺 ne tuhaf bi duyguymuş çok güzel 💕💕 Allah herkese nasip etsin 🙏🏻
ucpprensesannesii27 portakalcice aynısı bende de oldu 7+1 de gittim kalp atışı için alamadık doktor dedi 5 haftalık şuan haftaya yine çağırdi
portakalcice ucpprensesannesii27 vajinal muayene yaptı mı orada duyduk biz kalp atışını. 9 haftalık olmadan gitmeyi düşünüyorum
Gizemdere Perihangkbs gittim gittim anca girebildim foruma keseyi gördük çok şükür kese boyu normal dedi 2 hafta sonra ya gün verdi kalp atışını duycaz 😍🥰
Perihangkbs Gizemdere çok sevindim amiiin inşşallah canım benim 🤲❤️ benimde en son194 olan beta hcg 181 düşmüş aşırı bel ağrım var sanırım düşük yapacağım bilmiyorum korkuyorum 😔😔 pazartesi doktora gideceğim
Gizemdere Perihangkbs amin canım inşallah 🤲🏻 Yaa acaba neden öyle oluyo biliyo musun bide progestan içiyo musun bana doktor düşük için progestan verdi bide estrofem içiyorum ben
ucpprensesannesii27 portakalcice evet alttan muanene etti kalp atışı var ama çok alamadım dedi cuma gideceğim işte bakalım
Msd26 portakalcice benimde öyle canım muhtemeln yumurtlama döneminin geç olmasıyla ilgili adet günlerin nasıldı senin düzenli miydi
portakalcice Msd26 çocuk istemeye başladıktan sonra günler değişmeye başlamıştı ama çok düzensiz değil , geç döllenme oldu bence de. Herkesin yumurtlama aynı döngüde olamaz ki.. kimi adetten hemen sonra kimi adete yakın yumurtlayabiliyor