portakalcice Msd26 çocuk istemeye başladıktan sonra günler değişmeye başlamıştı ama çok düzensiz değil , geç döllenme oldu bence de. Herkesin yumurtlama aynı döngüde olamaz ki.. kimi adetten hemen sonra kimi adete yakın yumurtlayabiliyor
Msd26 portakalcice aynen ama son adet tarihine göre bakınca 28gün de oldugunu varsayarak 14.günü yumurtlama hesaplıyor ama ben genelde 35 38günde olduğu için benm yumurtlamam daha geç oyüzden o bir hafta geriden geliyor normal bişey yani
Msd26 esraolgun bende hemen hemen seninleyim sat a göre 9 usg ye göre 6gün geride muhtemelen yumurtlama günüyle ilgili düzenli miydi adetlerinz 28günde olur muydunuz
portakalcice Msd26 31-36 gün arasında oluyordum 7+5 deyiz☺️ ben takmıyorum ama ultrasona pek güvenim yok sende kafana takma yakalarlar zamanla inşallah
Golgmysm portakalcice canım korkma benimde öyle adet tarihime göre 7. Hafta ama ultrasonda 6 hafta gözüktü geç yumurtlamışsındır dedi Dr ilk gebeliğimde de aynıydı 💐
portakalcice Golgmysm beni doktor endişelendirdi ilk gün çok kötüydm sonra nasibi varsa gelecek dedim. Beklicem biraz , doktor haftaya gel dedi ama gitmeyi düşünmuyorum
Msd26 portakalcice yo ben korkmuyorum normal zaten hele başlarda çok yanılma oluyor sonucta bu bi canlı nekadar kaç mm büyüyecegni kimse bilemez ben suan 8haftalık diye hesaplıyorum en son usgye göre ama belki son gttiğimde oynamalar olacak günlerde önemli olan sağlıklı olsunda tek🙏
Abartmatozu Benim çok bulantım oluyor ilaç kullanmama rağmen😕 Tüm gün yatıyorum ⅔ haftadır böyleyim. Var mı benim gibi olan😔 Benimde doğum 9 haziran (doğum günüm🙈) olarak gözüküyor
Msd26 Abartmatozu ben canım kusmam yok ama 3 haftadır midem çok fena Evde sürekli yatıyorum nöbet usulü calısıyorum iştede kötü oluyorum
ucpprensesannesii27 portakalcice evet alttan muanene etti kalp atışı var ama çok alamadım dedi cuma gideceğim işte bakalım