glsahbaydemir Elif-Ece2020 doktorum bayadır tahmin olarak 1 veya 2 Aralık diyordu, normalde 12 aralıkta doluyor günüm ama sezaryen olduğu için pazar günü net bi şekilde 1 Aralık dedik, size de gün verebilir büyük ihtimalle doktorunuz 🙂
Cnsuyakan 117146 rabbim kolaylik versin hepimize tek isteğim 36-37. Haftaları görmek benimde ara ara kasik ağrılarım oluyo sanci için Nidicard kullanıyorum onunda yan etkileri çok oluyo zor bir süreç hayırlısıyla atlatırız insllh bugünleri de 🙏
Drya8025 Halimer bana 5 25 aralık arası dedi çok geniş bir tarih aralığı verdi sana ne dedi doktorun😄
Halimer Drya8025 bana da dedikş aralığın ilk ya da ikinci haftası demişti bir ay önce yarın kontrol günü bakalım ne diyecek
Elifinzeytini hepimiz sağlıklıca alalım inşallah bende 34 haftalığım 35 haftalık olunca gel gün verim dedi önmüzdeki hafta bakalım ne dicek çok heyecanlıyım 🥰🥰🥰 ama 39 a kalmam diye düşünüyorum ilk kızımı bile 38-3 de aldı
sinber Elifinzeytini 33+6 olduk çok şükür sezaryen olacağı için kasım son hafta olur diye düşsünsem de doktorum 39/39+2 gibi alırım diyor o da 30-1-2 Aralık arasına denk geliyor gerçi ben bebeğimin o kdr bekleyeceğini sanmıyorum hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım inşallah
sinber sinber kızım 36+6 da gelmişti bakalım beklemedeyiz cuma kontrolüm var gün verecek mi merak ediyorum
Ygt Elifinzeytini bnde 35+3 haftamdaym banada kasımın 15 snden sonra gibi dedi sezeryan icin sağlıkla gelsin bebisler🤲😘❤️
Edizinannesii Elifinzeytini 34+3 olduk ayın 11nde çatı muayenem var ona göre belli olacak bakalım 🤷♀️ normal doğum istiyorum ama durumlardan dolayı sezaryen ihtimali de var 🤦♀️
Drya8025 Halimer bna da 2400 dedi biraz fazla geldi devlet hastanesine gitmiştim acaba yanlış mı ölçüldü diye düşündüm😄
Drya8025 Halimer bir de hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu var ne ilaç kullandıysam fayda etmedi şu an tek sıkıntım idrardan sonra aşırı şekilde yanma oluyor ama bu saatten sonra erken doğum olmaz değil mi allahın izniyle bu enfeksiyon çok canımı sıkıyor
Kubravci Elifinzeytini ben suan 33+1 im daha gun almadim. Kasim sonu aralik basi mi okur ne zaman olur bilmiyorum sezeryan benim dd sizce ne zamannolur ? Dpktor 38 den sonra aliyoruz dedi
Zeyyno_ Kubravci Aynı günümüz canım özele mi gidiosun ne zaman belli oldu doğum şeklin?? 38den sonra dediyse Aralığın başına geliyor
Zeyyno_ Halimer Aynıyız canım 10mart 33+1 ilk gebeliğim ama doğum şeklimiz henüz doktorumuz bişey demedi🤷 eltilerim de bişey demiosa Normal görünüyordur dedi