Essaismail 117146 kilo çok almadım 69 ’la hamile kaldım bulantılar yüzünden 66 ya düştüm şuan 76 kiloyum 😊😁
pembeblog AhmetArass normal dogumda gün veriliyor mu acaba 🙏 bende 37 haftadaym çatı muayene yapilcak
duygufd Elifinzeytini 34+4 üz bizde. 23 Kasım’da kısmetse sezaryen olacağım.3 hafta önce bu günü söyledi doktorum değişir mi bilmiyorum:)
esrAlp duygufd bende 34+4 üm dr um bana 25 kasım dedi ama ben de 23 kasım istiyorum daha söylemedim bakalım😅
Cnsuyakan Elifinzeytini 33+5 iz ama erken doğum riskimiz var heran gelebilir gelmezse insllh kasim sonu kavuşuruz galiba 🙏
Cnsuyakan 117146 evet cnm sancılarım vardı ciğer geliştirici olduk ilaçlar serumlar derken şimdilik şükür iyiyiz Kasım sonunu görürüz insllh 🙏
117146 Cnsuyakan bende aynı canım senın gibi 31 haftamda ıkı gün yatış versı ıgne faln vuruldum dün yıne yattım cıktım şuna sadece geçmek bilmeyen bir bel agrım var sancı seklınde degıl ama agrı yürürken yatarken saga sola donemıyorım
Elif-Ece2020 glsahbaydemir merhaba bende 33+4 üm su an Cuma randevum var benimde son 3 aydır hep 2 hafta önde demişti doktorum günü verir mi acaba Cuma günü heyecanla bekliyorum vallahı siz ne zaman aldınız ameliyat gününü
glsahbaydemir Elif-Ece2020 doktorum bayadır tahmin olarak 1 veya 2 Aralık diyordu, normalde 12 aralıkta doluyor günüm ama sezaryen olduğu için pazar günü net bi şekilde 1 Aralık dedik, size de gün verebilir büyük ihtimalle doktorunuz 🙂
Cnsuyakan 117146 rabbim kolaylik versin hepimize tek isteğim 36-37. Haftaları görmek benimde ara ara kasik ağrılarım oluyo sanci için Nidicard kullanıyorum onunda yan etkileri çok oluyo zor bir süreç hayırlısıyla atlatırız insllh bugünleri de 🙏
Mucizemsinseenn Elifinzeytini 34+4 olacam 1 saat sonra 😂 ikinci sezeryanim 37-38 arası alırız bebeği dedi gün vermedi
nagsal-48 Elifinzeytini 36+2 deyim yarın Dr kontrolüm var net bir tarih verir artık vermezse de ben soracağım artık
Melek0109 Elifinzeytini 35. Haftadayım 11 kasımda gun almaya gıdıcem tahlillerim olckmıs bakalım 18 arası olurum herldı🙏🙏
Drya8025 Halimer bana 5 25 aralık arası dedi çok geniş bir tarih aralığı verdi sana ne dedi doktorun😄
Melikealks Elifinzeytini normalde 23 aralık ama sezeryan olacağı için 15 aralık dedi doktorum bakalim q
Gedonas17 Elifinzeytini 33+5 daha gün almadık 35 te gidicem gidince gün verir herhalde tahminen 27 kasıma gün verir diye düşünüyorum 🥰 dün çok samcım vardı bugün iyiym çok şükür😍 hastane çantasını hazırladınız mı sizler?