Kubravci Zeyyno_ cok zorlandim uzun bi sure acilmam olmadi herseye ragmen. nabzi dustugu icin de acil alindim
gupsemnur glsahbaydemir aynen benimde 33+4 Aralık 4 gösteriyor ama benim üçüncü bebeğim 38 de alırız dedi oda 23 kasım sonrasında bir Tarık veriyor
glsahbaydemir gupsemnur normalde benim 12 Aralıkta günüm doluyor. 1 Aralık alırız dedi bakalım son zamanlar geçmiyor 🙂
glsahbaydemir brcbr normalde 12 Aralık günüm doluyor fakat sezaryen olacağı için 1 aralıkta doğuma gireceğim inşallah 🙂
SerpilAVCI Elifinzeytini 37+5 günlük olduk. 15 kasım tahmini doğum tarihi. İlk bebeğim normal doğumla doğduğu için bunu da normal istiyorum o yüzden canı ne zaman gelmek isterse diye bekliyoruz.🤲🏻🥰
Aysimamizz Bugün 33 haftaligiz kontrolden yeni geldik günümüzü 1ay sonraya verdi 30 Kasım doğum var sezeryan olacak
brcbr glsahbaydemir aynı tarihimiz de tamamen benim doktorum kesin bi tarih veremem falan dedi bende sezeryan olucam oyüzden merak etmiştim😊
esrAlp duygufd bende 34+4 üm dr um bana 25 kasım dedi ama ben de 23 kasım istiyorum daha söylemedim bakalım😅
1Kuzeybora2 Elifinzeytini 36 haftalıgım 17 kasım dogum ıcın gun verdi doktor sezeryan olucak ama suan sancım var ilaç kullanıyorum son 3 gün hsp bitince devam ederse alıcaklar doğuma