Elifinzeytini sezeryab olcak gün almış olan varmı 🥰 34-4 üz sezeryan olacağı için kasım da olucak ikinci sezeyanım ikimcilerde 39 a pek bırakmıyolar heralde gün alan varmı acaba
glsahbaydemir Elifinzeytini 33+3 benimde sezaryen olacak 1 Aralık dedi ama bebek önden gidiyor belki Kasım 25 falanda olabilir😍
Essaismail Elifinzeytini 35+3 kasım annesi olacam kısmet olursa ama normal ilk doğumum normal oyuzden buda son anda bi aksilik olmazsa normal olacak
Elif-Ece2020 glsahbaydemir merhaba bende 33+4 üm su an Cuma randevum var benimde son 3 aydır hep 2 hafta önde demişti doktorum günü verir mi acaba Cuma günü heyecanla bekliyorum vallahı siz ne zaman aldınız ameliyat gününü
gupsemnur glsahbaydemir aynen benimde 33+4 Aralık 4 gösteriyor ama benim üçüncü bebeğim 38 de alırız dedi oda 23 kasım sonrasında bir Tarık veriyor
AhmetArass Halimer benim de son adet tarihim 15 mart uygulamaya göre 20 aralık ’ta doğum 2 hafta önde gelişimi doktor 26 kasım a gün verdi normal doğum. 😳😳😳🙄
pembeblog AhmetArass normal dogumda gün veriliyor mu acaba 🙏 bende 37 haftadaym çatı muayene yapilcak
Aysel16 Elifinzeytini bende ikinci doğum 38 alır diyodum ama yeni bi kanun cikms bu sknti olmadigi sürece 39 da alçak bnm 27 kasm nasip olrsa ins🤭😊
Essaismail 117146 doğuma 32 gün var gözüküyo programda 28 kasım gözüküyo ınşaallah okadar beklemez 😊🤲
117146 Essaismail benım ara ara nts de sancılarım cıkıyor korkuyorum ve acayıp bel Ağrısı çekıyorm belde degıl kalça kemıklerım degsık bir yer tarıf edemıyorum😭
Essaismail 117146 bel ağrım falan yok ama gün içinde çok fazla kasılma ve karnimda ağrı oluyor akşamlarda daha da sıklasiyir kasılmalar nst ye 33 haftadan beri giriyorum haftasına göre güzel diyo doktor Bubkadar