MltmMt 13+3 teyiz biz💕 Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik bir prensesimiz olucak🥰 Boyu geçen hafta 6,5cm çıktı ama kilosuyla ilgili herhangi bir bilgi vermedi doktorumuz daha çok şükür kalp atışı kan akışı sağlıklı ve iyi konumda🙏🏼
Gzlgzl 11+0 benimde geçen hafta öğrenemedik 2hafta sonra gel dedi 12+2 de randevumuz var bakalım kısmet
MltmMt Gzlgzl Ferrum kan hapı ve Ocean Momy isminde vitamin hapı verdi doktorum birini sabah birini akşam içiyorum doğum sonrasındada kullanmaya devam etmeni istiyorum bu ilaçları dedi
Bulut34 Benimde 11+4 cuma günü kontrole gidcez bebiş 1 hafta öndeymiş inşallah cinsiyeti ögreenebilirim 🙈☺️
Ulkucolak 20 Nisan - 3 Mayıs arası bekliyoruz miniğimizi 13. Haftamızda kıza benziyor dedi sağlıcakla gelsin tüm bebişler ☺️
Mlkrfk MltmMt MltmMt kaç haftalıksınız. Kan hapını 3 Aydan sonra başlanıyor diye biliyordum ben ama ocean mumy kullanıyorum çok iyi bana da doktorum vermişti herşey var içerisinde 🙏😍
Kbrayslli NilGrl bende 13 haftalık hamileyim canım benimki de çok hareket etti sonra arkasını döndü 😂 ama erkeğe benziyor dedi kilosunu hiç soylemedi
MltmMt Mlkrfk 13+3 haftalığız şuan 🥰 evet normalde vitamin hapları midemi rahatsız ediyordu ama hiç sıkıntı yapmadı 🙏🏼
Fundabasr Kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum geçen hafta 12 de ikili tarama testini yaptırdım cinsiyetini sordum söylemedi bugün 13 olduk şükür 14 haftalık ken özele gitsem cinsiyet belli olurmu