150_gelartik WmonallissA su an 13+4 uz ben de öğrenemedim soylemediler.cumartesi gidecem ve özellikle sorucam 😁 bulantılar azalsa da tam geçmedi siz de var mi bulantı
WmonallissA 150_gelartik dr haftaya benimde söyler inşallah artık🤲🏻Maalesef birazda olsa bulantılar hala devam ediyor😥
Ay80 Tahinpekmezceviz kızlar ikili tarama yaptırdınız mı ben haftaya perşembe yaptıracağım inşallh o zamn cinsiyetimizide öğrenirim
Tahinpekmezceviz Ay80 evet yaptırdım. İkili taramada doktorum çıkıntı görüyorum haftaya tekrar bakarız demişti. Bu hafta gittiğimde net şekilde söyledi. Umarım sizinde belli olur. İnsan çok merak ediyor 🥰
MltmMt Mlkrfk 13+3 haftalığız şuan 🥰 evet normalde vitamin hapları midemi rahatsız ediyordu ama hiç sıkıntı yapmadı 🙏🏼
Fatmaada2015 11+2 yiz üçüncü sezeryanım olacak o yüzden 7-8 Mayıs olacak dedi doktor ama inş erken olmazsa kızım 34 haftalık oğlum 36 haftalık doğdu bu da hesaplamaya göre 38+5 yada 39 da olacak inş
Ay80 Tahinpekmezceviz aynen öyle ya çok merak ediyorum bir an önpe perşembe olsaydı cok şabırsızım allah herşeyin hayırlısını versin kız oğlan fark etmes birtane kızım var
Tahinpekmezceviz Ay80 allah öncelikle sağlıklı evlat nasip etsin ve gönlünüzden geçeni versin inşallah.