Bsk-12 MeliSeliMelih ya burdan baktığım kadarıyla 12 haftadan itibaren öğrenen anneler de vardı ama ben erken olduğunu düşünüp hiç sormamıştım bugün 16+2 deyken sadece cinsiyet için gittik hastaneye ve öğrendik 😊
Papatyamsi Bsk-12 bende gecen cuma öğrendim 14 haftalıkken baya bacakaklari acik ve pipisini gördük ozman anladik erkek olduğunu 😅
Bsk-12 Papatyamsi insan çok tuhaf hissediyor değil mi beş dk öncesine kadar koca bi belirsizlik içindeyken hemen başlıyorsun erkek çocuk hayal etmeye ☺️☺️
Bsk-12 Cansu_79 ben de yiğit ismini çok severim valla eşim isim beğenmiyor ne yapacaz bilmiyorum 😊ismiyle sağlıkla büyüsün inşallah sizinki 😍
Ecmelbeyza Anne18 selaaam kuzu biz de öğrendik 🤓bize de bi oğlan geliyo . Ama doktor benziyo dedi büyük olasılıkla dedi ay 16.hafta daha ne olsun öyle diyo ya gıcık oldum . Seninki cinsiyeti belli olan nasıldı ultrason fotosu bana vermedi pipili
Birkiz Ecmelbeyza mrb herhangi bı belirtiler varmıydı kasık ağrısı falan yaşadınız mı hani cinsiyete göre fark edıyorlar dyorlar
Ecmelbeyza Anne18 ya atar mısın rica etsem 🥰çok sevinirim en azından bi fikrim olsun da ay çocuğuma tam bişey demedi 🐣😁çok temkinli doktorda
Birkiz tunalimon mrb herhangı bir belirti var mıydı kasık ağrııs falan ınternette yazanlarda oyle dyor da
Anne18 Ecmelbeyza attım canım bakarsın 💕 yarın e bebege gidicem bende hm den çok güzel pooh seti aldım tulum ama harika 💕🤰🏼👶🏻
Ecmelbeyza Anne18 aaa evet ultrasonda böyleydi bizim de aman kordonla karışmasın dedi anlamaya çalışıyorum falan dedi ama bacak arasında aynı böyleydi büyük ihtimalle diyince alışveriş yapamadım yine 🤪heves ettim ama o kadar
Ecmelbeyza Anne18 Bana haftaya gel dedi detaylıya girerim dedik yeterli olur sanırım ya karar da veremedim
tunalimon Birkiz öyle belirtiler cinsiyet habercisimi bilmiyordum bilseydim dikkat ederdim ama hiç kasık ağrım olmadı diye hatırlıyorum
Ecmelbeyza Birkiz valla ben inanki hiçbir belirti yaşamadım kasık bel olmadı . İlk baştan beri hep bulantı vardı hala da var . Test yapmadan önce ne yesem hafif bulantı oluyodu ama anlamadım