Ecmelbeyza Anne18 aaa evet ultrasonda böyleydi bizim de aman kordonla karışmasın dedi anlamaya çalışıyorum falan dedi ama bacak arasında aynı böyleydi büyük ihtimalle diyince alışveriş yapamadım yine 🤪heves ettim ama o kadar
Anne18 Ecmelbeyza sende yokmu ultrason fotosu at istersen bakayım canım inşallah tez zamanda belli olur sizinlide kuzum
Ecmelbeyza Anne18 o geçen attığımın aynısı var kapalı bacaklar yan profil . Bacak arası poz almamış 🙄ben de aldı sandım çıkınca baktım aynısı geçenkinin. Dur ben haftaya da gidim en iyisi bi poz alalım bi bakın bakalım 😅ay valla çatlama noktasına geldim
Ecmelbeyza Anne18 Bana haftaya gel dedi detaylıya girerim dedik yeterli olur sanırım ya karar da veremedim
Anne18 Ecmelbeyza evet bebeğim kan alıcak lar sanırım yine bide benim tiroit lerde var her ay lan alınıyor ilk zamanlar 2 haftada 1 alıyorlar dı kolum delik deşikti şimdi değerler düştü çok şükür ayda 1 e indik çok şükür
Mervenurbr Birgul ben 12. Haftada kız olacağını doktorum net bir şekilde söyledi hatta bak burası diye gösterdi zoom yapıp . :) . 11. Haftadan sonra aslında bebeğin uygun bir pozisyonu olduğunda üreme organları oluştuğundan görülebiliyor. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)
Ecmelbeyza Anne18 ya sorma 😂annemler herkes sıkıştırıyor hadi kızım bi nevresim bi bişeyler alalım yapalım artık diye 😅dedim beyaz yapalım şimdilik . Ay ne güzel şeyler var hele ki HM de delirecem 😁
Ecmelbeyza Anne18 ben de de vardı hamile kalmadan önce kan vermem gerek yine .takviye Ocean mumy kullanıyorum şimdi iyi dimi sen ne kullanıyorsun
Ecmelbeyza Birkiz valla ben inanki hiçbir belirti yaşamadım kasık bel olmadı . İlk baştan beri hep bulantı vardı hala da var . Test yapmadan önce ne yesem hafif bulantı oluyodu ama anlamadım
Anne18 Ecmelbeyza şuan 1.45 kuzum değerim rabbime şükür indi değerlerim levatiron kullanıyorum 25 mg sadece pazar günleri 50 mg kullanıyorum diğer günler hep 25 mg çok şükür düştü takip altında hep
Fasulye-87 Bana 11.hafta da Kız benziyor dedi oğlum a 11. Haftada %98 erkek demişti doktorum ve oğlum oldu Ama bunda pipi yoktu kordon vardı ikili test yapan doktor kıza benziyor dedi… Kendi doktorum 16 da belli olacak dedi bekliyorum 16 yı şuan 14 üm.
sdnrtsclr Fasulye-87 Ya doktor banada 12.haftada büyük ihtimal kız dedi 16. Haftada gittim bacak arası kapalıydı birşey görüyorum sanki ama kordon da olabilir pipi de dedi son 3 kontrolde bacakları kapalı kendine çekik nasıl cinsiyetini öğreneceğiz hiç bilmiyorum. Kordon nasıl oluyor acaba ultrasonda