Bsk-12 Ben de eşim de kız istiyor ve sözde hissediyorduk hatta isim bile bulmuştuk ilk defa cinsiyete baktırMak için Bugün gittik hastaneye.veeee erkek olacakmış BebeğimiZ şimdiden isim önerilerizi alabilirimmm 😍
Birgul Bsk-12 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırısn inşallah 😇 bende erkek istiyorum hayırlısıyla kaçıncı haftada öğrendiniz
Esma98 Bsk-12 hayırla kucağınıza alın inşAlalh😇💕 biz de kız beklerken erkek olduğunu öğrenmiştik . 15.hafta da değişmişti
Karadeniz61 Bsk-12 kaçıncı haftada öğrendiniz bende cuma gitcem doktora ikili yapılcak hemde o gün Allah nasip ederse 12.+1 olacağız
Ecmelbeyza Anne18 selaaam kuzu biz de öğrendik 🤓bize de bi oğlan geliyo . Ama doktor benziyo dedi büyük olasılıkla dedi ay 16.hafta daha ne olsun öyle diyo ya gıcık oldum . Seninki cinsiyeti belli olan nasıldı ultrason fotosu bana vermedi pipili
Bsk-12 Birgul doktor 16+2 desin dedi bu uygulamaya göre üç gün geride oluyor.boyu 10 cm 155 gr de kilosuymuş
Esmerkiz34 Esma98 banada kız dediler 14te degisirmi acaba hemen elbise felan almak istiyorum şuan 17+4üm
Bsk-12 Karadeniz61 ben kesin olsun diye daha önce hiç sormadım doktor da bişey dememişti 16+2 deyim şu an Bugün öğrendik daha ve sordum kesin mi diye evet dedi bak bu pipisi emin olmayınca söylemiyorum zaten dedi 😊
Esma98 Esmerkiz34 bence bir sonraki kontrolünüze kadar daha bekleyin alışveriş için . Sonra netleşiyor tamamen💐
Smyy34 Esmerkiz34 biz bebek ceyizine 7 buçuk ayda başladık her ihtimale karşı canm bence bekle acele etme
Bsk-12 -mercimek- valla kalbim küt küt atıyordu benim de hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah siz de yarın yazın buraya 😍
Birgul Bsk-12 ben yarın gidecem 11. Haftayı doldurmuş olacam heralde öğrenemem var mıdır ki bu haftalarda öğrenen😀
Karadeniz61 Bsk-12 sağlıkla gelsin paşanız🥰 çok heyecanlı bekleyiş kız erkek fark etmez ama çok meraklanıyoruz😁
Mervenurbr Birgul ben 12. Haftada kız olacağını doktorum net bir şekilde söyledi hatta bak burası diye gösterdi zoom yapıp . :) . 11. Haftadan sonra aslında bebeğin uygun bir pozisyonu olduğunda üreme organları oluştuğundan görülebiliyor. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)
Prl3988 Bende 11.haftada erkege benzyor dedı14. Haftda erkek gbı dedı 15. Haftada erkek dedı bılmyrm degsrmı😅