Simgedemirbas amin cnm Allah razi olsun inşAllah zamanin bekler sağlıcakla gelir
30 hafta ciğer açıcı iğne
umran_akdogan1 şuan 30 dasınız ya bebegin kilosu nedr
Hasiberym ben 30 haftamdayim 1400 gr bebisim doktorum çok iyi dedi joc sıkıntı yapma
Bende pazar gecesi acildeydim 30+1 dim 1350 gram dedi bebegime 1 hafta geriden geliyor dedi ama netten bakıyorum bu kiloda olması gerekiyormuş baya bi moralim bozuldu dua ettim allaha rabbm yardm etsn dogum felan olmasn dye çok küçükler daha gaz sıkışması varmış galiba magnezyum felan yazdı allahm sizede yardm etsn bir gün bile çok önemli rabbm saglıkla küvezsz kucagınıza almayı nasp etsin inşllah🙏🏻❤️
Hasiberym amin cnm cümlemizi bebeklerinin Allahım korusun bende googledan resim indirdim haftalik kilo takip kızımıda onla doğum yaptim simdide bu bebeğime onla devam ediyorum çok çok iyi kilosu kafana takma cnm kilosu az olsun sağlıklı olsun ztn ufak tefek bebekler 40 gunde çok iyi kilo aliyor tecrübe konuşuyor 2 kız annesi olarak
Yenibebekyeniheyecan benimde bi kızım var allah nasip ederse şimdi oglum olucak kızda çok tecrübesizdim hatırlamıyorum kaç haftada kaç kiloydu 2730 dogdu hemen topladı bunnla yeni baştan başladık yani öyle söyleyim ve 30 haftada karnım artk çıkmaya başladı yemege yükleniyorum kilolu olsun diye piskolojim bozuldu
Hasiberym ben son 1 haftada az az yiyorum sıkça yiyorum ve her gece olmazsa olmazım muz kaşar süt sabahları yumurta ve kasar beyaz peynir zeytin arada meyve yiyorum çerez yiyorum 2 gun et 2 gun tavuk 1 gun balıkla besleniyorum ve bebegin kilosuna etki ediyormuş önümüzdeki hafta kilosuna bakicaz insallah ne kadar oldu 2 gunde bir muayinanede oldugum için her hafta kilo takipindeyiz
Hasiberym ilk çocukta zaten ne oldu ne bitti bi sey anlamiyorsun 2 de bir az tecrübe bendede 3 numara erkek inşAllah sağ salim kVusalim yavrumuza cümlemiz
Yenibebekyeniheyecan kötü düşünme hiç. Tedbir amaçlı vuruyorlar sonuçta. Ciğer geliştirici yaptılar diye illede erken doğacaklar diye birşey yok sonuçta
Yenibebekyeniheyecan 32.haftada vuruldum,37de dogum yaptm.
Canimannem inşallah bnmde bebek 5 hafta bekler 30 da vuruldum bende 37 en son hedefim şuanki hedefim 32 34
ikizannesi2985 inşAllah bende kanama ve sanci olduğu için tedirginim yoksa hiç bir sıkıntım yok çok şükür
Yenibebekyeniheyecan bol bol dinlen canım sakın ihmal etme. Benim hiiç sancım yoktu. Bi anda bi sancı geldi, durduramadık. Aman çok dikkat et. Sancılar için ilaç veriyordur diye tahmin ediyorum. En azından sen şanslısın, sancın çıkıyor ve doktor ons göre önlem alıyodur. Biz çok hazırlıksız yakalandık, durduramadık
ikizannesi2985 inşAllah iyi olur bu gun kontrolümde çok şükür sancım az çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularimiza sag salim kavuşalım
Yenibebekyeniheyecan Amin inşallah canım🙏
ikizannesi2985 birşey sormak istiyorum size lütfen yardımcı olun , 33 haftalığım afedersiniz şeyim acıyor ağrıyor bacak içlerim de öyle . Özellikle yatakta sağa dola dönerken ve ayağa kalktığımda baskı varmış gibi hissediyorum garip yürüyorum . Sizce neden ? Doktora gitmedim bekledim uyudum . Ama geçmedi.? Allah korusun kanala falan mı iniyor bilemedim ki
Uzm-Nurse benim de acım, batma hissim vardı. Eğer ki biraz yürüdükten sonra geçiyorsa sıkıntı yok demişti doktorum. Hafta ilerledikçe bebeğin ağırlığından normal demişti. Ama hiç geçmiyorsa bi doktorunuza danışın bence
Uzm-Nurse normalde bildiğim kadar 33 34 haftada bebek dönüyor ve doğuş pozisyonu alıyor ondan ola bilir cnm ama yinede için rahat etsin diye bi doktora git derim
Yenibebekyeniheyecan evet baş aşağı pozisyonda kaç keredir gidiyorum