Merhaba kızlar nazar dün ilk doz ciğer açıcı igne oldum bu günde inşAllah 2 ci doz olucam merak ediyorum ciğer açıcı iğneden kaç hafta sonra dogum yaptınız ve kanamalardan dolayi karnim çok düştü doktor baktı açılma yok dedi ama bnm huyumu biliyor beni rahatlatmak için açılma olsa bilr sölemez 3 hamileliğim ama ilk kez ciğer açıcı igne oldum bilgisi olanlar yazarmi lutfen

Bende iki gün sonra 30 haftalık olucam aynı şekilde bende dün 2 doz vuruldum bugünde kalan 2 dozu vurulucam çok şükür kanamam yok ama 1 cm açıklık ve rahim uzunlugu 29 olmuş doktor her ihtimale karşı vurdurdu bende senin gibi bekliyorum artık

Benim 30 haftada 2 doz vuruldu arada ağrılar kasılmalar oluyor halen ama hiç kalkmıyorm tedbirli davranıyorm rahim ağzı kısaldı ama hep aynı kaldı bu yüzden ve şu anda 35. Haftamdayım🙏

momnagis maşallah. Allah’ın izniyle bizde o haftalari görürüz peki siizn 30 haftada rahim ağzınız ne kadar çıkmıştı dün doktirum 29 dedi ciğer geliştirici iğne vuruldum

Bgmky evt cnm kanamalarim var nst sancim çıkıyor kasılma var o yüzden bebeği qarantiye almak amaçlı yapıldı bana en azından ciğeri gelişsin bir tek emme refleksi beklensin erken doğum olursa bile