minikbebeklerim Nasippp yarın kontrolüm ama Bu ağrılardan dolayı kontrole diye gidip doğurmaktan korkuyorum. İlk doğumum o şekilde olmuştu kontrol için gittim hemen yatışım yapıldı ve doğuma aldı. Şimdi de her kontrole doğuma gidiyormuş gibi gidiyorum
Nasippp minikbebeklerim bende kontrole gidince hep bi korkuyla gidiyorum insan korkuyor ne duyacağım DİE rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Baybymucize Nasippp benm dikiş atılırken 21mm di canım her gitiğimde ölçtü 30,26,32,29 arası gidip geldi en son 35 olmuş bu arada gider gelir korkma demişti
Nasippp Baybymucize uzamış dikiştin sora 😌 benimde şuan nedense sağ kasığıma ağrı girdi 🤦🏻♀️ Artık doğum zamanı gelsin istiyorum 🙄
Meva_54 Nasippp doğru cnm doğru .. Ay Amin . hepimiz hayrlsyla gebeligimizin son günlerine kadr problemsiz geçirip sağ salim de kavuşalım inşallah 🥰
Ozge3747 Meva_54 İlk hamileliğimde sürekli takiple 18. Haftamda serklaj yapılmıştı. Bunda 12. Haftada yapılması gerekiyor dedi, 4-5 hafta sonra atılacak yani canım
MehribanMehmet yasemin333 doğru haklısın ama ne bileyim kendi kendime öyle düşünüyorum ilkinde de 8 haftalıkken kalbi atmıyor dediler onun için ondan korkum var🤦🏻♀️ Sanki her gün öyle duyacakmışım gibi
Esravebebekleri baby3_ maşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı Nasib etsin benim de bir kız bir erkek 😍