egemomm Nasippp daha doktoru görmedim canım bisey demedi ama calıstıgım icin heyet raporu vericek bol bol yatıcaksın dedi doguma kadar böyle olcak dedi
Pinkchemistry @Nasippp bende yaradı açıkcası yani o jelden sonra sapsarı bi akıntı oluyır sonra akıntım kesiliyor temizliyor sanırım
Nasippp Pinkchemistry benimde şimdi ara ara geliyor da sarı akıntım bilmiyorum enfeksiyondan mı 🤦🏻♀️ Bu gün görmedim hiç arada geliyor
Meva_54 Nasippp doğru cnm doğru .. Ay Amin . hepimiz hayrlsyla gebeligimizin son günlerine kadr problemsiz geçirip sağ salim de kavuşalım inşallah 🥰
Smctn Baybymucize zamanında kucağımıza alırız inşallah ben de 22+ 2 haftalığım hep bi korku endişe oluyor
Nasippp minikbebeklerim Yok canım yapmadı öyle bişey ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum akşam yaptığım yer acıyor hala anlamadım damara denk geldi sanırım içi yağ bezesi gibi olmuş 🤦🏻♀️
minikbebeklerim Nasippp sürekli iğne kullanmak da zor gerçekten umarım ciddi bişey yoktur. Bende idrarda enfeksiyon vardı ondan mı bilmiyorum iki gündür karnımın içi yanıyor gibi ağrı var alt taraf batıyor sürekli
minikbebeklerim Nasippp yarın kontrolüm ama Bu ağrılardan dolayı kontrole diye gidip doğurmaktan korkuyorum. İlk doğumum o şekilde olmuştu kontrol için gittim hemen yatışım yapıldı ve doğuma aldı. Şimdi de her kontrole doğuma gidiyormuş gibi gidiyorum
Nasippp minikbebeklerim bende kontrole gidince hep bi korkuyla gidiyorum insan korkuyor ne duyacağım DİE rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻