Baybymucize Nasippp benm dikiş atılırken 21mm di canım her gitiğimde ölçtü 30,26,32,29 arası gidip geldi en son 35 olmuş bu arada gider gelir korkma demişti
Nasippp Baybymucize uzamış dikiştin sora 😌 benimde şuan nedense sağ kasığıma ağrı girdi 🤦🏻♀️ Artık doğum zamanı gelsin istiyorum 🙄
Meva_54 Nasippp doğru cnm doğru .. Ay Amin . hepimiz hayrlsyla gebeligimizin son günlerine kadr problemsiz geçirip sağ salim de kavuşalım inşallah 🥰
Ozge3747 Meva_54 İlk hamileliğimde sürekli takiple 18. Haftamda serklaj yapılmıştı. Bunda 12. Haftada yapılması gerekiyor dedi, 4-5 hafta sonra atılacak yani canım
MehribanMehmet yasemin333 doğru haklısın ama ne bileyim kendi kendime öyle düşünüyorum ilkinde de 8 haftalıkken kalbi atmıyor dediler onun için ondan korkum var🤦🏻♀️ Sanki her gün öyle duyacakmışım gibi
Esravebebekleri baby3_ maşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı Nasib etsin benim de bir kız bir erkek 😍
Baybymucize Nasippp benim de her aynın ilk haftası idi hamilelikte de her ay ilk haftası kanama ile doktora koşturdum açıklanamadı kanamanın nedeni ama öylem böyle değildi adet gibiydi olmasın gene kanama çok korkuyorum
Nasippp Baybymucize kanama yokta kasık ağrısının sebebi mi aceba DİE düğündüm bir yerim ağırınca canım sıkılıyor
Baybymucize Nasippp benm her hafta doktor a gitmekten iğneden serumdan bıktım ne kanamam durdu ne de sancılarım taki serklaj olana kadar şimdi durumum daha iyi o günler geldi aklıma çok yıpranmıştım herşey nasip allah dağına göre kar veriyor ya bizde öyleyiz Başka acılar yaşamayalım tek isteğim bu 😔
Nasippp Baybymucize canım seni çok iyi anlıyorum 3 tane kayıbım var ve hepsinde kanamalı geçti rabbim o korkuyu kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor 😔
Baybymucize Nasippp amin 🙏🏻 burası bana çok destek oluyor zorluklarla doğum yapmış kucaklarına alanları benm gibi olanları onlar ne yaptıysa onları yaptım zor ama asla isyan etmedim birden serklaj yım sanıyordum