Caglacmrt Baybymucize evet canim cikti,gecen hafta cuma taburcu edildik,cok sukur iyiyiz,sen nasilsin ne durumdasin,bayadir takip edemiyorum buralari,yogun geciyor zamanim
Baybymucize Caglacmrt maşallah canım bizde Doğumdan sonra 12gün kaldı küvezde çıktık çok şükür fazla kalmadık bizde 22ocakta çıktık tek sorun sütüm kesildi mama veriyorum sizin nasıl
Caglacmrt Nasippp amin amin insanllahh,allahim hepinizin,cocuklariniza saglikla kavusmanizi saglasin🙏
Suzii-90 Emlyyyy Nasippp Toprakdag insallah kizlar sagolun cok şükür bugunlerimize kilo almamışım cok şükür diyet işe yaramış suyumuz yine fazla ama artmamis
Nasippp Suzii-90 yarar tabi canım bebeğin kilosunu da etkilemez sağlıklı beslenirsiniz anne. Oğul ☺️ Kilosunu etkilemez derken diyet yapıyorsun die bebek kilo almamamzlık yapmaz 🥰
Toprakdag Menekse22 bazen vuruyor canım yastık ile baskıyı azaltmaya çalışıyorum iyi geliyor bazen oda işe yaramıyor
Suzii-90 Nasippp aynen canim diyet beni korkutmuştu ama en iyisi diyetmis hem sağlıklı besleniyoruz hem bende kilo almamışım yoksa var ya 3 kilo daha alırdım ben 🤣🤣
Nasippp Suzii-90 valla ben habire yiyorum günde kaç öğün yiyorum sayamıyorum sabah namazında başlıyorum yatana kadar 😂
Nasippp Merveyakup geçer canım geçer bende geçen sanki 31 de takılı kalmıştım ama öfleye pöflyw geçiyor 😌
Baybymucize Hnfmhmt canım inşallah sonuna kadar gidersin bende ilk yazdığımda 20.haftadaydım kaç aylar geçmiş acı tatlı şeyler paylaştık şimdi sıpalar geliyor kucağıma aldığımda her ağrım yaşadığım tüm zorlukları unuttum sanki hiç yaşamamış gibi
Hnfmhmt Baybymucize kucağına alınca görmemişe dönersin diyolar hep bana demek ki bundan bahsediyolar işte canım 🥰🥰 çok şükür rabbime yavrun kucağında artık bizlerde sağ salim kavusalım insallah 🥰 31+0 olduk bu gece ham olsun 🥰🙏
Baybymucize Dgull tez zamanda kavuşmayı nasip etsin canım sezeryan gerçekten zor ben hemen güçleneyim diye çok hareket etmeye çalıştım ama mahvolup uyuyup kalıyordum hareketsizlik ten
Suzii-90 Baybymucize canim bebisin nasil oldu kakasinda kan gördüm demiştin noldu ne çıktı bisey yoktur insallah
Caglacmrt Baybymucize gozun aydin olsun cnm seninde,sende bodrumdaydin dimi?sana insta adresimi biraknistim ama sanirim gormedim irtibatta olalim diye.evet kuvoz surecinde benimde epey azaldi sutum,sagim yapmaktan.simdide az geliyor mama takviye yapiyorum mecbur.
Suzii-90 Nasippp kiz benim gittiğim dahiliye doktoruna gitmis olsaydın sana ne derdi acaba adam beni strese soktu daha doguma cok var bu gidişle 20 kilo alırsın dedi diyetisyene gönderdi doktorum da bugun normal dedi 8 kilo almışım 🙈🤭
Baybymucize Hnfmhmt maşallah canım az kalmış ♥️ evet kucağına alınca unutursun dediler yaşadığım onca acı sanki yok
Kelebekler İnsan 30 u geçince psikolojik olarak rahatlamaya başlıyor rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar gitmeyi 🤲🏻😊
Hnfmhmt Kelebekler cidden öyleymiş 31 olduk baya rahatladım hamdolsun sonuna gitmeyi sağlıkla doğurmayı nasip etsin Rabbim 💙