Emlyyyy Toprakdag 2100 olarak dusun sen annesi bariz belli pozisyondan ölçüm hatalii plasenta kan akışı nasil canim
Dgull Hnfmhmt allah razı olsun kuzum. Entübe olmuş yavrum bugün mahvoldum aklımdan çıkmıyor çıldıracağım dua ediyorum. Nolur sizlerde duanızı eksik etmeyin 😔🙏
Menekse22 Toprakdag corasprini falan kestiysen onu kesince de bebek cok hizli kilo almıyormus canim. Sancilarin nasil peki kac defa geliyor saatte
Emlyyyy Toprakdag Ay insallah canim tek temennimiz benim de tek temennim o sağlığı sihhati yerinde olsun Allahim bizlere bagislasin
Toprakdag Menekse22 aspirin kullanmıyorum canım… Sancılarım oluyor ama arka arkaya gelmediği sürece saymıyorum bıraktım yoksa çok takıyorum
Suzii-90 Nasippp gittim canim bebis iyi çok şükür büyüyo 20 gün sonra kontrol ilaclar devam 32 bi görelim gobek aticaz dimi dedi 😄🤣 oglusumuzu esnerken gördük denk geldi ultrasonla bakarken nasil tatlı yaa💙🥰🐣
Nasippp Suzii-90 maşallah canım hadi inş göreceksin o haftaları bende bi dilini çıkarmış resim görmek istedim göremedim 😂
Toprakdag Suzii-90 maşallah canım ben en son 23 de net gördüm dilini çıkardı 30 dan sonra hiç görmedim plasenta ya dayamış yüzünü bulanık görünüyor 😅
Dgull Suzii-90 entübe olmuş bugün. Mahvoldum o halde görünce 😔 nolur dua edin kurban olurum yalvarırım
Suzii-90 Emlyyyy Nasippp Toprakdag insallah kizlar sagolun cok şükür bugunlerimize kilo almamışım cok şükür diyet işe yaramış suyumuz yine fazla ama artmamis
Ummu32 Menekse22 bana bidaha olur gibi bişey demedi ama o zaman bidaha olacaktır canım bana en son ki kontrolde biraz çentikleşme kalmış demişti galiba hunileşmeden kalan bişeydi o çentik 🙄
Menekse22 Ummu32 bana gecen hamileligimde centik var demişlerdi ama kan akisi ile ilgili bisiydi seninki daha farklı bisi o xaman .suan kac haftaliksin
Toprakdag Menekse22 bazen vuruyor canım yastık ile baskıyı azaltmaya çalışıyorum iyi geliyor bazen oda işe yaramıyor
Caglacmrt Baybymucize evet canim cikti,gecen hafta cuma taburcu edildik,cok sukur iyiyiz,sen nasilsin ne durumdasin,bayadir takip edemiyorum buralari,yogun geciyor zamanim
Baybymucize Caglacmrt maşallah canım bizde Doğumdan sonra 12gün kaldı küvezde çıktık çok şükür fazla kalmadık bizde 22ocakta çıktık tek sorun sütüm kesildi mama veriyorum sizin nasıl
Caglacmrt Nasippp amin amin insanllahh,allahim hepinizin,cocuklariniza saglikla kavusmanizi saglasin🙏
Nasippp Suzii-90 yarar tabi canım bebeğin kilosunu da etkilemez sağlıklı beslenirsiniz anne. Oğul ☺️ Kilosunu etkilemez derken diyet yapıyorsun die bebek kilo almamamzlık yapmaz 🥰