Toprakdag Kızlar muayene ye gittim bebek kilosu 2025 çıktı 32+2uyumlu gösteriyor kilosunu. Doktor sıkıntı yok kilosu önemli değil dedi ciğer geliştiriyor dedi bilemedim bebeğin pozisyonu da değiştirebilir dedi rahatlattı ama ne bileyim niye böyle çıktı
Nasippp Toprakdag bebeğin pozisyonu gerçekten etkiliyormuş canım kanalda değil demi? Geçen gittiğinde nasıldı kilosu?
Emlyyyy Toprakdag canim sen de benim gibi telas yaptin yapma inşallah benim ki dee 33+3 de 2050 gr çıktı az kilo almıştı gecen devlete gittigimde kilo söylemedi de haftasiyl uyumlu demişti yani minyon olacaklar galiba
Toprakdag Emlyyyy gerilemiş görünüyor 2046 dan 2025 e gelmiş 1haftada. Gerçi doktorum senden 4kg bebek beklemiyorum dedi en fazla 2500 olur dedi 🤔
Emlyyyy Toprakdag gerileme olmamistir canim muhtemelen pozisyon kaynaklı olcumde hata olabilirr bebek kilo vermez anne karninda .yani 2500 olsun ywterler dogurana kadar zatenn 😇
Toprakdag Nasippp yada öncekinde küçük ölçtü bu normal hali mi acaba diye düşünüyorum 🤔 Bilmiyorum 34 de nidicard i 3 e 3gun sonra 2 sonra 1 e düşürüyorm proluton depot igne pazartesi son progestan günde 3devam dedi
Toprakdag Emlyyyy 3 gün önce de kanama ile gittim 2107 ölçtü o gün zaten telaşla ölçtü onu hiç saymıyorum ama 🤦🏼♀️
Nasippp Toprakdag aynen hafta ilerledikçe keserler ilaçları canım kiloyu yanlış ölçmüştür pozisyonla alakalı hiç üzülme
Emlyyyy Toprakdag 2100 olarak dusun sen annesi bariz belli pozisyondan ölçüm hatalii plasenta kan akışı nasil canim
Toprakdag Nasippp yani bilemedim ama haftanın ilerlemesi kilonun bi tık üstünde ciğer ve kas gelişimi devam ediyor inşallah 🤲
Nasippp Toprakdag şaun herşey yolundaysa hiç üzülme ☺️ Büyüyor ciğerleri gelişsin sağlıkla inş varsın minyon olsunlar
Suzii-90 Nasippp gittim canim bebis iyi çok şükür büyüyo 20 gün sonra kontrol ilaclar devam 32 bi görelim gobek aticaz dimi dedi 😄🤣 oglusumuzu esnerken gördük denk geldi ultrasonla bakarken nasil tatlı yaa💙🥰🐣
Dgull Hnfmhmt allah razı olsun kuzum. Entübe olmuş yavrum bugün mahvoldum aklımdan çıkmıyor çıldıracağım dua ediyorum. Nolur sizlerde duanızı eksik etmeyin 😔🙏
Menekse22 Toprakdag corasprini falan kestiysen onu kesince de bebek cok hizli kilo almıyormus canim. Sancilarin nasil peki kac defa geliyor saatte
Emlyyyy Toprakdag Ay insallah canim tek temennimiz benim de tek temennim o sağlığı sihhati yerinde olsun Allahim bizlere bagislasin
Toprakdag Menekse22 aspirin kullanmıyorum canım… Sancılarım oluyor ama arka arkaya gelmediği sürece saymıyorum bıraktım yoksa çok takıyorum