Emlyyyy Menekse22 benim bildiğim kadariyla açılma olmadan da bebek dikise dayanabiliyor yani rahim agzi olabildigince kısaltma olup açılma olmadan bebek dikise dayanıyor . Hunislesmeyle tam bilgim yok yanlis olmasin
Emlyyyy Menekse22 dikise dayanmış bas asagi dönmüş zorlamasida olabiliyor dogum kanalina girmiş dikise basınç uyguluyor olabiliyor dogum kanalı girmek leğen kemigimiz arasında pozisyonu yerleşmiş olabilir
Seyda652 Merhaba güzel anneler Allahın izniyle salı günü saat 12 de bende serklaj olucam dualarınıza talibim inşallah bu süreci güzel bi sekilde atlatırız ve yavrularımızı saglıcakla kucagımıza alırız♥️
Menekse22 Nasippp canim bu arada sen hala sirt ustu mu yatiyorsun ,benim de solda cok kasilmam oluyo sirt ustu daha rahat ediyorum ama sırtım da uzun süre yatınca yaniyo
Nasippp Menekse22 canım valla nasıl rahatsam öyle yatıyorum sola yatıp yorulunca sırt üstü bazen sağ çoğunlukla sırt üstü bu aralar çok da yatamıyorum sırt üstü nefesim tıkanıyor sanki değişerek yat ben öyle yatıyorum canım bu konuda çok takmayalım ki zaten rahatsız olunca illa ki pozisyon değiştiriyoruZ
Menekse22 Nasippp aynen zaten vücut da rahatsiz olduğunu belli ediyor. Kan sulandiricini kestin mi peki 32ye kadar kullancam diyodun
Nasippp Menekse22 Evt canım kestim ya şimdi bizim sağımız solumuz belli olmaz die kestim Allah korusun birden bişey olursa ameliyata girmek falan olursa kanama durdurmazlar die bıraktım dr zaten 30 demişti ben 31 +4-5 gibi bıraktım iğneye devam
Toprakdag Nasippp ben hâlâ iğne kullanıyorum 33+3 oldum şükür 34 de ilaçları bırakıcaz dedi yarın sorayım ne olacağı belli olmuyor bizim gebelikler de
Nasippp Toprakdag bana iğneye devam demişti doğumdan bir gün önce bırakmak yeterli dedi ama coraspirin veya ecopirin etkisi daha fazla imiş sanırım ondan erken bıraktıyorlar . bende vitaminler hariç Progestan ve magnezyum kullanıyorum bide iğne
Suzii-90 Nasippp coraspin ben de 32 de birakicam canim tüp bebek doktorum söyledi bide birda okumuştum uzun süre kullanımı bebegin kalbinde probleme yol açıyormuş
Smctn Nasippp canım benim doktorum üniversite hastanesinde zaten doğumunda orda olacak dr.a ayrı hastaneye ayrı ödeme yapicam özel oda istedim çünkü
Smctn Menekse22 benim hunilesmem vardı hem rahim agzi kısalığı m vardı bebek 29 haftadan buyana baş aşağı şimdi baş ölçüsünü yapamıyor dr. Leğen kemiğinin içinde dedi kanalda demedi
Nasippp Smctn dikişlere dayanmış olması doğum kanalı girmiş demek değil yani demi canım doğum kanalı dikişlerden sonra. Mı geliyor 🙈
Menekse22 Smctn hunilesme sanirim sanci ile oluşuyor.sizin sancılarınız yoktu sanirim.acaba hissetmediğin sanciniz mi vardi