Toprakdag Nazlikaya aşağıdakini okudum anladım şimdi Doktorum dedi ki 2ci de daha rahat geçer benim çok sancım oluyordu ondan çok tedirgin olduk normalde olsa gez dolaş derdim dedi ama sen yinede dikkatli ol
Nazlikaya Toprakdag yani bana da ağır iş ve ilişki yasak sadece dedi rahim ağzını kapattım dedi insalalh da öyle.olur sorunsuz geçer
Smctn Nasippp fiyat çok uygun geldide ankarada yaşıyorum burda,fiyatlar uçuk sezaryan özel hastanede 8 bin
Suzii-90 Nazlikaya benimde kimse yok canim ama cocuk da yok ilk olacak insallah Allah kolaylık versin kimseye de muhtaç etmesin 🤲
Ummu32 Nazlikaya canım bizde 25+4 olduk 3 hafta önce serklaj oldum bana da eşimin ailesi ve kendi ailem bakıyor sağolsunlar
Nazlikaya Toprakdag dikişe kadar açılma yok diye biliyorduk.dikis anında doktor fark etmiş acilmam varmış 2 cm 12+6 a serklaj oldum 13+3 oldu
Ummu32 Nazlikaya inşallah canım dört gözle 30. Haftayı bekliyoruz ama risklisin diyip duruyor doktorum inşallah 30 u görürüz diyor 🙄 inşallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ❤️
Menekse22 Kizlar ben bu sureci tam kafamda oturtamiyorum. Acilma olunca mi dikise dayanmış oluyor bebek, bi de hunilesme diye bir kavram var.o da acilma öncesi bisi mi
Emlyyyy Menekse22 benim bildiğim kadariyla açılma olmadan da bebek dikise dayanabiliyor yani rahim agzi olabildigince kısaltma olup açılma olmadan bebek dikise dayanıyor . Hunislesmeyle tam bilgim yok yanlis olmasin
Smctn Menekse22 benim hunilesmem vardı hem rahim agzi kısalığı m vardı bebek 29 haftadan buyana baş aşağı şimdi baş ölçüsünü yapamıyor dr. Leğen kemiğinin içinde dedi kanalda demedi
Ummu32 Menekse22 detaylı ultrasona girdiğimde rahim ağzı kanalı kısalığı var dedi ve hunileşme var demişti bende anlamadım o hunileşme olayını ama ben hunileşme şeklinde açılma var herhalde diye düşündüm hep. Fark edildiği gün acil serklaj oldum zaten geçen gün de kontrole gittiğimde çentiklenme hala duruyor dedi doktor onu da anlamadım. Dikişleri sordum şuan iyi demişti.
Smctn Nasippp canım benim doktorum üniversite hastanesinde zaten doğumunda orda olacak dr.a ayrı hastaneye ayrı ödeme yapicam özel oda istedim çünkü
Emlyyyy Menekse22 dikise dayanmış bas asagi dönmüş zorlamasida olabiliyor dogum kanalina girmiş dikise basınç uyguluyor olabiliyor dogum kanalı girmek leğen kemigimiz arasında pozisyonu yerleşmiş olabilir
Seyda652 Merhaba güzel anneler Allahın izniyle salı günü saat 12 de bende serklaj olucam dualarınıza talibim inşallah bu süreci güzel bi sekilde atlatırız ve yavrularımızı saglıcakla kucagımıza alırız♥️
Menekse22 Nasippp canim bu arada sen hala sirt ustu mu yatiyorsun ,benim de solda cok kasilmam oluyo sirt ustu daha rahat ediyorum ama sırtım da uzun süre yatınca yaniyo