Nasippp Elifaysu ay ne bileyim bir kere doktora sordum oda kasılma dedi her olduğunda korkuyorum artık 🤦🏻♀️
baby3_ Nasippp bana da aynısını dediler her setleşme olunca korkuyorum sonra da dönğyordur dedi neye inancamı bilemeidm zaten herşeyden korkuyorum bende 😞
Nasippp MystryYYy evet canım oluyor bide bende enfeksiyon çıktı ya ara ara sarımsı su gibi leke geliyor her gün değil ama 🙄🤦🏻♀️
MystryYYy Nasippp yok cnm suanlik öyle bir durum zaten antbytgmde bugun bitti nasipse 4 kasim randevum
Nasippp baby3_ kaç gündür olmuyordu dün gece kan sulandırıcı iğneden sora iğnenin yeri morardı sertleşti bu gün sağ taraf hep ağırdı valla çok canım sıkıldı neden iğneden mi benekten mi DİE insan düşünmeden edemiyor
baby3_ Nasippp ben 12. Haftama kadar kan sulandırıcı kullandım bi zamandan sonra morarma oldu hep bende de
Neslihan1903 Nasippp az önce acile gittim rahimde baskı vardı 30 mm düşmüş doktor şimdilik sıkıntı yok dedi bakalım ne olacak yakında aranıza katılacağım sanırım çok korkuyorum Ya 🥺
Nasippp Neslihan1903 canım stres yapma yat sürekli ihmal etme ama gerekiyorsa ol canım. Doktoruna mı gittin acilde ki doktor mu dedi
Neslihan1903 Nasippp yarın randevum akşam acil doktoruna gittim kendi doktorum değildi bakalım ne diyecek 3 gün yat dedi şu an korkulacak bir şey yok dedi bakalım ne olacak bebeğim tüp bebek çok uğraştık rabbim korusun inşallah hepimizin bebeğini 🤲🏻
Nasippp Neslihan1903 aman canım riske atma sen 3 gün yatmayla ne olacakmış sana demesi lazım dikkatli ol iş yapma ağır kaldırma yatacaksın ara ara gezeceksin yani bana doktorum 35 mm ile böyle dedi yarın haberdar et beni bakalım ne diyecek doktorun canım
Neslihan1903 Nasippp yarın gideceğim için çok şey yapmadım bebeğin durumuna baktı rahim ağzını ölçtü şu an sıkıntı yok dedi bakalım hayırlısı olsun doktorum ne derse o
Neslihan1903 Nasippp şükür hiç bir problem yok altan muayene oldun 40 mm dedi bir problem olacağını zannetmiyorum dedi şükürler olsun rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻💕
Nasippp MystryYYy az kalmış inş güzel haberlerinle dönersin ☺️ Benimde özeldekine 14 ün de kontrolüm 🌸
MystryYYy Nasippp insallah cnm cok merak ediyorum nasil ne durumdayim diye tamda riskli haftalardayim 24 haftalik olduk. İnsan zaman geçtikce rahatlamasi gerekirken ben korkuyorum galiba 🤔
Nasippp baby3_ uzun zamandır olmuyordu akşam oldu sora morardı aklıma herşey geliyor valla 😂 bebeğe değmez biliyorum ama bebeğe mi değdi de ağırdı DİE düşünmeye başladım artık kafayı yemeden doğum zamanı gelsin inş😂