Kelebekler Toprakdag yemek borusuysa yann o bende de oluyor canm su içerken bile yanıyo elma yasıyo biraz bi de sütün bana da faydası oldu yavaş yudum yudum içtim bende ılık içebilirsin o da yumuşatıyor gibi geldi bana
June Benim tahminim seninki üşütmekten ziyade bu mideden boğaza giren acı yanma. Baya değişik bir yanma hâli. Bazıları erken yaşıyomuş mide sıkıştıkça bebek büyüdükçe. Benim 32den sonra başladı çok nadir. Son zamanlarda daha fazla oluyodu.
Toprakdag June böyle midenin suyu gelir ekşi öyle birşey değil bu dediğin gibi bir değişik yanma hissi geliyor 32+5 oldum bende devamı gelecek anladığım 🤷🏼♀️
Kelebekler Toprakdag bi de yemekten hemen sonra tam uzanma canm azıcık dayanır gibi yaslanma gibi dur ben de aynı öyleyim bi haftadır içerim yanıyor resmen 😅 o yanma sebebi ile kusmaya başladım boğazımdaki yanma geçsin diye ama faydası olmadı tabi soda felan içtim onun da faydası olmadı süt geçirdi bi de bu ara baharatlı bi şeyler yeme
Toprakdag Suzii-90 sıcak su torbam yok ama bal, taze zencefil, tarçın , limon karışımı hazırlamistim hasta olacak gibi olduğumda onu tüketiyorum ama boğazımdan geçerken yaktı soğuk algınlığı değil gibi geldi bana
Suzii-90 Toprakdag ay olmasin canim dikkat et kendine soğuk algınlığı da sıkıntı direk enfeksiyon yukseliyo benim soğuk algınlığında
Toprakdag Kelebeklermaden suyu 1tane tüketiyorum ama bugün ilk oldu… Ay ben çok korkarım istifra etmekten hiç istifra etmedim şükür hamileliğim de çok şükür istifra etmedim 🤦🏼♀️
Kelebekler Toprakdag maşallah inşallah öyle de gider ben en basında bi başladım istifa etmekten at ki 2. Trimestere kadar şimdi de mide yanması ile ara ara geliyor
June Kızlar benim de iki gündür adet ağrısı gibi bir ağrım var ve bel ağrısı ama düzenli değil. Yine de bugün artık artınca doktora msj attım. Çarşamba dikişleri alacaktı ama yarın gidicem kontrol edecek. Düzensiz ağrılar korkutmuyo ama dikiş olunca sanki zorlar da rahim zarar görürse falan aklıma böyle şeyler geliyo hep. Bakalım yarın nst bakıp eve mi gönderecek yoksa gitmişken dikişleri de alacak mı 🙈
Baybymucize sinannuray her resim gelince yüreğin başka oluyor değil mi ben ağlardım gelince hergün yoğun bakımın önüne giderdim bebeğim nasıl diye onun stresi sütümü kesti sarılık falan oldu yoğun bakımda ama Allah’a şükür geldik evimize stres etme benm gibi canım sütün ona çok lazım sağım yapıyor Musun gelmezse de sıkıntı hiç yapma ben mama ile besliyorum bebeğimi
sinannuray Baybymucize her resim geldiğinde mutluluktan ağlıyorum canım umudum artıyor ilk başta sütüm gelmedi ama eve gelip duş aldıktan sonra gelmeye başladı biraz da evde çocuklarla olunca moralim de düzeldi onlar olunca her zorluk bana kolay geliyor sabah akşam babası az da olsa götürüyor
Baybymucize Merhabalar arkadaşlar bebeğim oldu 33+4de şuan 27günlük olduk bile Yanımda ama hergün girip sizi merak ediyorum okuyorum sorunsuz gidenlere çok seviniyorum inşallah zamanında yoğun bakımsız gelir bebecikler happy Kids de de buluşuruz inşallah
Nasippp Baybymucize Happy kidsli mi oldunuz 🥰 sağ ol canım allah razı olsun şuanlık iyiyiz şükür inş vaktinde alırız kucağımıza 🤲🏻 Sen nasılsın toparladın mı
June Baybymucize Darısı bekleyen herkese! Ben geriden takip ediyorum çoğu zaman msjlara yetişemiyorum kim kimdi takip edemiyorum ama herkese dua ediyorum hep 🙏 Yolun sonu aydınlık 🌺🌺 Bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun size de 🧿🧿🧿
Smctn Baybymucize hepp kisde aynı isimle mi devam ediyorsun Yakinda bende orda olacağım 😊 sanırım cuma günü sezaryan olacağım
Baybymucize Nasippp evet happy kidse geçtim ama burdanda koparmıyorum toparladım evin işleri falan bebekle uğraş derken vakit su gibi akıyor vakit buldukça da merak edip okuyorum sezeryan için 10.gün insan toparlıyor ama yatan biri için kas ağrıları insanı mahvediyor ben iki tane tabak yıkayayım derken ağrıdan ağladım hiç bir Kasım işlevli değildi 27.gün daha anca anca kaslarım güçleniyor
Baybymucize June amin hepimize inşallah 🙏🏻onların varlığı yeter uykusuz kalmak bile insana mutluluk verir mi çok farklıymış ilk bebeğim zorlaya zorlaya Doğum haftama gelebildim ama şimdi yaramaz bir minik Yanımda darısı herkese inşallah
Baybymucize Smctn evet aynı isimle ordayım çok güzel canım sağlıkla kolaylıkla geçir Doğumu ne mutlu sana ♥️