Suledvc Nasippp Canım ben hala magnezyum içiyorum doktor bişey demedi yarın kontrol var sorucam dün 37 oldum ben de 🥰
Toprakdag Kızlar boğazım acı acı yanıyor acı hiç bir şey yemedim neden olabilir ? bi çözüm öneriniz var? 😔
Nasippp Toprakdag canım evde de üşetebiliyoruz bende çıkmıyorum ama benimde bu gün hafif boğazda bi gıcırtı var sanki limonlu çay iç belki iyi gelir
Toprakdag Suzii-90 aslında hep evdeyim bir dün çıktım ama cam kapı falan açık gün içinde hava sıcak olduğu için… Bi anda oldu ara ara birşey yediğim de çoğalıyor
Toprakdag June bazen ekşi su geliyor midem den ama bu öyle değil bi anda yaniyo bende anlamadım ki! Ne kadar ki içiyorsun sütü canım
Suzii-90 Toprakdag ayağına sicak su torbası koy canim bide gargara yap bakalım sirkeli limonlu tuzlu su hazirla o danuyi geliyo bakteri çoğalmasını engelliyo kapi baca açıksa üşütmüş olabilirsin canim o daha da tehlikeli hatta ceryanda kalmamaya calis biz dogalgaz yakıyoruz mayıs ayına kadar rahat yaniyo bizim dışarısı ısınsa da evlerin içi soğuk oluyo ayaklarını sicak tut canim gecer insallah
June Toprakdag bana pipetle azar azar içeceksin demişlerdi ben de saçma bulmuştum ama işe yaradı 🙈 küçük süt kutuları var ya bi tane ondan iç yavaş yavaş yarım saate yay mesela
Toprakdag June laktozsuz süt içiyorum normalde bardağa koyup pipetle içerim inşallah iyi gelir bana da ilk kez böyle oldu ne yapacağımı şaşırdım 🤷🏼♀️
Toprakdag Nasippp yemek borumda böyle birşey oldu ay bilemedim süt deniyim olmadı doktor a diyim bakalım usuttum mu hissediyorum
Kelebekler Toprakdag yemek borusuysa yann o bende de oluyor canm su içerken bile yanıyo elma yasıyo biraz bi de sütün bana da faydası oldu yavaş yudum yudum içtim bende ılık içebilirsin o da yumuşatıyor gibi geldi bana
Toprakdag Suzii-90 sıcak su torbam yok ama bal, taze zencefil, tarçın , limon karışımı hazırlamistim hasta olacak gibi olduğumda onu tüketiyorum ama boğazımdan geçerken yaktı soğuk algınlığı değil gibi geldi bana
June Benim tahminim seninki üşütmekten ziyade bu mideden boğaza giren acı yanma. Baya değişik bir yanma hâli. Bazıları erken yaşıyomuş mide sıkıştıkça bebek büyüdükçe. Benim 32den sonra başladı çok nadir. Son zamanlarda daha fazla oluyodu.
Toprakdag June böyle midenin suyu gelir ekşi öyle birşey değil bu dediğin gibi bir değişik yanma hissi geliyor 32+5 oldum bende devamı gelecek anladığım 🤷🏼♀️
Kelebekler Toprakdag bi de yemekten hemen sonra tam uzanma canm azıcık dayanır gibi yaslanma gibi dur ben de aynı öyleyim bi haftadır içerim yanıyor resmen 😅 o yanma sebebi ile kusmaya başladım boğazımdaki yanma geçsin diye ama faydası olmadı tabi soda felan içtim onun da faydası olmadı süt geçirdi bi de bu ara baharatlı bi şeyler yeme
Suzii-90 Toprakdag ay olmasin canim dikkat et kendine soğuk algınlığı da sıkıntı direk enfeksiyon yukseliyo benim soğuk algınlığında