Toprakdag sinannuray seninde.cok zor geçmiş canım Rabbim diğer tarafta ecrinie verecek inşallah. Bugün bende doktoruma sordum 2.de dikiş atılacak mi diye? Evet açıklık erken olduğu için rahîm ağzı yetmezliğinden eminiz atılacak dedi seni görünce ümitlenip sormuştum ama böyle yanıt verdi 🥺
sinannuray Toprakdag amin canım inşallah olsun dikiş demek her sefer de yatmak demek değil inşallah gerek kalmaz ikincide ama atılsa bile ikincide yatmadan hamilelik geçiren var hatta çalışan bile vardir rabbimin merhameti büyük
June Kızlar benim 36+3 bugün. 37 başında dikişi aldırmak için gidicem. Burda sezaryen olacak arkadaşlar yazınca bir emin olamadım. Doktor bana bıraktı doğum şeklini, acaba normal risk mi oluşturur gerçekten?
sinannuray June normal doğum kesinlikle risk değil rahatlık canım korkma bence doktorunda destekliyorsa normal doğum yap benim serklajim duruyordu doktor demişti yetişemezsen rahmin zarar görür inan ki serklaj olduğu halde yetiştim o kadar vakit oluyor yani hicde zararı olmadı suyum gelmişti ipi alınca tamamı boşaldı fazla geçmeden doğum oldu cabucakta toparladım bunda zaten 7 aydır yatıyorum bunaldım şimdi sezeryan yüzünden yatmaya mecbur devam ediyorum çok zor süreç.
Baybymucize sinannuray 33+4 günlük Doğum yaptım canım doktorlar biliyor bana 1hafta 10gün kalır dediler12.gün emzirmeye gidince kucağımda çıktım yoğun bakımdan sakın endişe etme yoğun bakımda çok iyi bakıyorlar herşeyine doktoru ile görüşürdüm hep solunum sıkıntısı bitsin ardından emmeye başlatıyorlar bir hafta içinde
sinannuray Baybymucize ay maşallah canım.ne güzel senin adına çok sevindim bana da bir ay kalır dediler yanına almıyorlar ama hergun resim çekiyorlar sanki gün gün toparlanıyor daha çabuk çıkacak gibi
Dgull MystryYy amin kuzum aminnn 🙏 hakkımızda hayırlısını versin allahım. Benim eşim 40 yaşında ben 26 yaparsam hemen yaprım diyordu. Şimdi onuda demiyor 🥰
Toprakdag sinannuray ay inşallah doktorda öyle dedi şimdi rahîm açıldığı için ikincide bu kadar sancın olmaz diyor inşallah 🙏
Nasippp Toprakdag ya bana da normal olur demişti dr ama korktum eğer yıpranma gibi bişey varsa sonra ki gebeliklerde sıkıntı olacaksa bende sezeryan olurum 🥺
Toprakdag Nasippp etkilemek istemem seni belki benim durumum ile ilgili olabilir… Sen gittiğinde sana en uygun olanı yönlendirecektir eminim
Baybymucize sinannuray her resim gelince yüreğin başka oluyor değil mi ben ağlardım gelince hergün yoğun bakımın önüne giderdim bebeğim nasıl diye onun stresi sütümü kesti sarılık falan oldu yoğun bakımda ama Allah’a şükür geldik evimize stres etme benm gibi canım sütün ona çok lazım sağım yapıyor Musun gelmezse de sıkıntı hiç yapma ben mama ile besliyorum bebeğimi
Nasippp Emlyyyy canım sana sezeryan mi demişti dr rahim normal doğumda zarar görür mü aceba öyle bişey varsa bende sezeryan olurum 😔
Emlyyyy Nasippp Sezeryan demedi direk bana kuzu . Yani şöyle öncelikle 36. Hafta dikis alınması planlanıyor normal doğumu daha rahat yaparsin dedi kisa oldugu icin dedi . Bu gittigimizde dedi ki serklaji zorlayabilir dedi dikise dayamış kafasını baya cunku benim kiz kanama gelebilir dedi yani o durumda sezeryan yapar heralde canim
sinannuray Nasippp evet malesef canım attıkları serklajla normal doğum olmuyor muş beni de bilgikendirmediker
sinannuray normal doğumu normal giden hamilelikte bile istemiyor doktorlar sezeryan doğumda ekstra prim alıyorlar bence bizim durumumuzda. dikiş alındıktan sonra rahimi zorlayacak birşey yok mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın benim dikiş doğumda alındığı halde üstüne serklajsiz 38 haftalık doğumun var araları da 22 ay zarar görsen ben görürdüm kendi kendinizi boş yere yarım etmeyin bence
Nasippp sinannuray ay ne bilim ya korktum 😔 bana doktor normal daha kolay olur demişti duyunca içim tuhaf oldu
sinannuray Nasippp inan ki ikisini de denemiş biri olarak evet sancin oluyor zorlamıyorsun ama çok çabuk tooarliyordun ama sezeryan bile bile yarim kalmak korkunu yen normal doğum için nefes egzersizi yap doğru nefes doğru ikinmayla çok çok kolay birde mümkünse duş al
Nasippp Toprakdag benim için normal sezeryan fark etmiyor aslnda normal doğumda öyle bi durum olacaksa kesinlikle sezeryan olurum biliyorsun herşeyden korkuyoruz ☹️
Toprakdag Emlyyyy aynen kuzum bana da bundan sonra kanama yada suyun gelir dedi ama benim doktor normal doğumu destekleyen biri fakat ona rağmen sezaryen i uygun gördü mecbur koşmadi tâbi ikna oldum
Toprakdag Nasippp benim doktorum böyle söyle di ve dikiş alımı için 37. Hafta dedi ama sezaryen olacağım yüksek ihtimal o zaman alır dikişlerimi ben bugün doğumu değilde ten tene temas i sordum hep keşfette görüyorum inşallah o an mümkün olur 🙂🤲
Emlyyyy Toprakdag yani bana da direk sezeryan demedi canim artik diyorum sag salim nasil kavuscaks Rabbim oyle nasip etsin 😇