Toprakdag sinannuray ay çok soru soruyorum ama hakkını helal et. Birinci de açıklıktan yada kısalık dan mi atıldı canım
sinannuray Toprakdag şöyle söylim ben 34 haftalık normal giden bir gebelikte suyum gelerek doğum 1 gün öncesi ağrı ile gittim ama doğum görünmüyor demişti ikinci de doktor serklaj yapman lazım dedi ama ben ilk gebelikte öyle bir sorun olmadığı için kabul etmedim malesef 17 haftada kese ile beraber geldi bebek 3.de kesin serklaj dedi 17 hafta da aciklik ve kısalma ile dikiş atıldı hatta doktor keseyi eliyle ittiğini söyledi sürekli doğum başladı dikiş tuttu hunilesme oldu hastanede yattım uzun süre
Toprakdag Smctn doktor a sordum normal doğumu çok yıpranabilir rahîm ağzı ikincide serkilaj i tutmayanlar bile oluyor dedi riske atmak istemiyor sezeryanla alalım dedi
Smctn Toprakdag benimkide aynı düşüncede Perinatoloji uzmanı ilede görüştüm oda sezaryan dedi hatta sancilanmayi bekleme dediler dikiş zarar görürse rahim yırtılırsa birdahaki gebelikte dikiş tutmazmış o yüzden Haftaya bebeği almak istedi dr.
Nasippp Toprakdag ya bana da normal olur demişti dr ama korktum eğer yıpranma gibi bişey varsa sonra ki gebeliklerde sıkıntı olacaksa bende sezeryan olurum 🥺
Toprakdag Smctn aynı şeyleri söylüyorlar bende tamam dedim inanıyorum doktoruma… Erken doğum olursa ten tene temas yapıyor musun dedim 35 öncesi olursa çocuk doktoru biraz sıkıntı yapıyor dedi 😒
Emlyyyy Toprakdag oy ne guzel haberlerrr 😇prolutonu mu bıraktırdı canim bide kilosu ne kadar olmusss 🙊
Nasippp Emlyyyy canım sana sezeryan mi demişti dr rahim normal doğumda zarar görür mü aceba öyle bişey varsa bende sezeryan olurum 😔
Toprakdag sinannuray seninde.cok zor geçmiş canım Rabbim diğer tarafta ecrinie verecek inşallah. Bugün bende doktoruma sordum 2.de dikiş atılacak mi diye? Evet açıklık erken olduğu için rahîm ağzı yetmezliğinden eminiz atılacak dedi seni görünce ümitlenip sormuştum ama böyle yanıt verdi 🥺
sinannuray Toprakdag amin canım inşallah olsun dikiş demek her sefer de yatmak demek değil inşallah gerek kalmaz ikincide ama atılsa bile ikincide yatmadan hamilelik geçiren var hatta çalışan bile vardir rabbimin merhameti büyük
June Kızlar benim 36+3 bugün. 37 başında dikişi aldırmak için gidicem. Burda sezaryen olacak arkadaşlar yazınca bir emin olamadım. Doktor bana bıraktı doğum şeklini, acaba normal risk mi oluşturur gerçekten?
sinannuray June normal doğum kesinlikle risk değil rahatlık canım korkma bence doktorunda destekliyorsa normal doğum yap benim serklajim duruyordu doktor demişti yetişemezsen rahmin zarar görür inan ki serklaj olduğu halde yetiştim o kadar vakit oluyor yani hicde zararı olmadı suyum gelmişti ipi alınca tamamı boşaldı fazla geçmeden doğum oldu cabucakta toparladım bunda zaten 7 aydır yatıyorum bunaldım şimdi sezeryan yüzünden yatmaya mecbur devam ediyorum çok zor süreç.
Baybymucize sinannuray 33+4 günlük Doğum yaptım canım doktorlar biliyor bana 1hafta 10gün kalır dediler12.gün emzirmeye gidince kucağımda çıktım yoğun bakımdan sakın endişe etme yoğun bakımda çok iyi bakıyorlar herşeyine doktoru ile görüşürdüm hep solunum sıkıntısı bitsin ardından emmeye başlatıyorlar bir hafta içinde
sinannuray Baybymucize ay maşallah canım.ne güzel senin adına çok sevindim bana da bir ay kalır dediler yanına almıyorlar ama hergun resim çekiyorlar sanki gün gün toparlanıyor daha çabuk çıkacak gibi
Dgull MystryYy amin kuzum aminnn 🙏 hakkımızda hayırlısını versin allahım. Benim eşim 40 yaşında ben 26 yaparsam hemen yaprım diyordu. Şimdi onuda demiyor 🥰
Toprakdag sinannuray ay inşallah doktorda öyle dedi şimdi rahîm açıldığı için ikincide bu kadar sancın olmaz diyor inşallah 🙏
Toprakdag Nasippp etkilemek istemem seni belki benim durumum ile ilgili olabilir… Sen gittiğinde sana en uygun olanı yönlendirecektir eminim
Baybymucize sinannuray her resim gelince yüreğin başka oluyor değil mi ben ağlardım gelince hergün yoğun bakımın önüne giderdim bebeğim nasıl diye onun stresi sütümü kesti sarılık falan oldu yoğun bakımda ama Allah’a şükür geldik evimize stres etme benm gibi canım sütün ona çok lazım sağım yapıyor Musun gelmezse de sıkıntı hiç yapma ben mama ile besliyorum bebeğimi
Emlyyyy Nasippp Sezeryan demedi direk bana kuzu . Yani şöyle öncelikle 36. Hafta dikis alınması planlanıyor normal doğumu daha rahat yaparsin dedi kisa oldugu icin dedi . Bu gittigimizde dedi ki serklaji zorlayabilir dedi dikise dayamış kafasını baya cunku benim kiz kanama gelebilir dedi yani o durumda sezeryan yapar heralde canim
sinannuray Nasippp evet malesef canım attıkları serklajla normal doğum olmuyor muş beni de bilgikendirmediker