Toprakdag Kelebekler dene canım ben geçen hafta çok kötüydüm çıkamayınca öyle bir can acısı moralim bozuldu laman kullandım bu defa karnım kaç gün şiş bebek hareketini hemen hissedemedim ama laman in zararı yok doktorum öyle dedi gerekli görürse muhakkak kullan başka türlü çıkamayacakmisim sonrasında onu fark ettim 🥺
Toprakdag Nasippp ben prematüre hastane çıkışı aldım ameliyattan sonra ne olacak bilmiyorum çünkü onları bi gör oyuncak bebek kıyafeti gibiler 🥺
Nasippp Toprakdag canım ya kıyamam eminim öyledir onlar 0 aylık die mi geçiyor inş gerek kalmaz onları giymesine vaktinde saatinde dünyaya gelsinler ☺️
Avcih45 Kızlar iki gündür biraz ağrım oluyor . Vajina da dolgunluk hissediyorum lavoboda istemsiz ıkındım bir iki kere alakası olabilir mi bilmiyorum tabi. Herşeyden nem kapar oldum . 24 +2haftalık olduk sizde böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba
Emlyyyy Avcih45 ben dolgunluk hissini 4 5 aylıkken bi de simdi cok hissetmeye başladım canim simdi gayet normal olduğunu düşünüyorum da sürekli varsa dolgunluk hissi dr una gitmeni oneriririm
Avcih45 Çok sıkıldık artık gerçekten 1 hafta bişry yok mis gibi geçiyor. Sonra bi anda bişey oluyor artık biran önce zamanında doğuralım geriliyorum üzülüyorum 😔
Toprakdag Avcih45 sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor… Bir saatim bi saatimi bile tutmuyor bazen seni anlıyorum Allah’ın izniyle 37-38 leri görürüz canını sıkma doktoruna sor için rahatlar canım
Toprakdag Nasippp şampuan ablamın doktoru Sebamed demişti Ablam memnun olnca onu aldım. Bez ve ıslak mendil i de sleppy natura aldım canım
Avcih45 Nasippp valla duphalac vermişti dr serklajdan sonra birkere bile kullanmadım doğal yollarla çözmeye çalıştım tuvallete bi sıkıntım ama istemsiz o an olabiliyor işte
Avcih45 Toprakdag benim doktorumda sağolsun kendinden öyle emin mi basit görünen şeylere mesajda cevap vermiyor mesela akıntıyı önemsemiyor fitil verdi eğer çok olursa kullan dedi yaptığı işten mi emin ben anlamadım. Ama kan değeri vs bişey attığımda anında cevap veriyır prof. Ki bana basit günlük ev işlerini dahi yapabilirsin dedi ben yapmıyorum hiç
Toprakdag Avcih45 bilemedim ki niye öyle davranıyor cevap vermemek niye 1kelime de olsa yazmalı. Benim de. Geçen hafta hafta aradım telefon ile konuşuyordu 20sn geçmedi hemen kimle konuşuyorsa kapatmis beni aradı geçen WhatsApp dan yazdım kendisi aradı yine durumu anlamak için hiç cevap vermemezligi olmadı yoksa strese girerdim. Bence bunu gittiğinizde konuşun olabilir normal dese bile içiniz rahatlar
Fundogan Kızlar rahim ağzı kısalıgı var bende de progestron kullanıyorum 25+1 haftalık hamileyim rahimin altında Arada tek taraflı agrı gibi birseyler yaşayan oluyor mu yoksa normal mi bilemedim 🤷♀️
Toprakdag Fundogan bazen bebek baskı yapıyor o zaman bi ağrım oluyor bebekler büyüdükçe daha çok hissediliyor rahîm ağzında kısalma olduğu için doktoruna haber ver derim
Fundogan Toprakdag 21 haftada 24 mm ölçüldü progestron kullanıyorum tekrar 24 haftalıkken gittım aynı dedi doktor