Nasippp Emlyyyy eşime diyim de alsın 😂 bende yeşil bibere dayandım aldırıyoru duydum ama gerçekten işe yarıyor mu bilmerim 😂 kaç kilo olmuş bebiş
Emlyyyy Nasippp valla 2 haftaya yakin 600 gr almış canim masallah kuruyemiş de yemedim cok muz da yedim ekstra o hafta cevizli sucuk cezerye yedim düzenli geriden geliyordu haftasını tamamlamis
Nasippp Emlyyyy maşallah yarasın kuzuma Banada geçen dedi işte 28+1 iken 28+6 ama doğru mu duydum bilmiyorum belki de 27+6 dedi tam hatırlamıyorum ultrason kağıda da vermedi mi bakım orada yazar 😁
Ayse-38 Suzii-90 ara ara geliyo cok az var suyu. Artik nereye kadar giderse beklicez. Yoktan vareden Rabbm insaallah o az suylada yaşatır saglikla bebeğimi 😪
Ayse-38 Nasippp araa ara geliyo. Az visey var suan artk nereye kadar giderse beklicez. Yoktan var eden Rabbm insaallah o azcik suylada yaşatır saglikla bebegimi😪 cok cok zok zor bi durum Rabbim hickimseye yasatmasin
Toprakdag Kelebekler dene canım ben geçen hafta çok kötüydüm çıkamayınca öyle bir can acısı moralim bozuldu laman kullandım bu defa karnım kaç gün şiş bebek hareketini hemen hissedemedim ama laman in zararı yok doktorum öyle dedi gerekli görürse muhakkak kullan başka türlü çıkamayacakmisim sonrasında onu fark ettim 🥺
Toprakdag Nasippp ben prematüre hastane çıkışı aldım ameliyattan sonra ne olacak bilmiyorum çünkü onları bi gör oyuncak bebek kıyafeti gibiler 🥺
Nasippp Toprakdag canım ya kıyamam eminim öyledir onlar 0 aylık die mi geçiyor inş gerek kalmaz onları giymesine vaktinde saatinde dünyaya gelsinler ☺️
Avcih45 Kızlar iki gündür biraz ağrım oluyor . Vajina da dolgunluk hissediyorum lavoboda istemsiz ıkındım bir iki kere alakası olabilir mi bilmiyorum tabi. Herşeyden nem kapar oldum . 24 +2haftalık olduk sizde böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba
Emlyyyy Avcih45 ben dolgunluk hissini 4 5 aylıkken bi de simdi cok hissetmeye başladım canim simdi gayet normal olduğunu düşünüyorum da sürekli varsa dolgunluk hissi dr una gitmeni oneriririm
Avcih45 Çok sıkıldık artık gerçekten 1 hafta bişry yok mis gibi geçiyor. Sonra bi anda bişey oluyor artık biran önce zamanında doğuralım geriliyorum üzülüyorum 😔
Toprakdag Avcih45 sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor… Bir saatim bi saatimi bile tutmuyor bazen seni anlıyorum Allah’ın izniyle 37-38 leri görürüz canını sıkma doktoruna sor için rahatlar canım
Toprakdag Nasippp şampuan ablamın doktoru Sebamed demişti Ablam memnun olnca onu aldım. Bez ve ıslak mendil i de sleppy natura aldım canım
Avcih45 Nasippp valla duphalac vermişti dr serklajdan sonra birkere bile kullanmadım doğal yollarla çözmeye çalıştım tuvallete bi sıkıntım ama istemsiz o an olabiliyor işte