nesibe_baris Nasippp evet sanki kesi atılmış da orası dikilmiş gibi korktum elleyemedim daha progestan kullanıyorum ya parmağıma denk geldi
Nasippp nesibe_baris canım istersen doktoruna sor bende korkarım haklısın yani korkmakta dikkat et canım
Baybymucize Menekse22 nidicard içiyorum günde 4 kere onlar sancımı kesiyor bide uyku ediyor 1saat uyuyorum baskı hissi çok var böyle canımı acıtıyor ama bunada şükür geçen 99 u gösterdi sancım durmadı ozaman çok korktum ağladım topladım kendimi ama gene şükür isyan etmiyorum
Nasippp Emlyyyy canım beşiğini ne zmn almayı düşünüyorsun bide nasıl model düşünüyorsun 🤔 ben bu ayın sonunda 30 haftalıktan sora alayım die düşünüyorum ama erken olmaz demi
Emlyyyy Nasippp Ben Allahin izniyle doğunca almayı dusunuyorum 😁 anne yani nesiller var ya kuzu yatak tarafi acik ondan istiyorum insallahh
Nasippp Emlyyyy ya benimde kayınvalidem gil alacaklar bende dedim 30 olunca alayım kötü düşünmek istemiyorum 🥺 bende anne yanı olanlardan alıcam ikeanın beşiği hoşuma gidiyor ama sallanmıyor 🤔 sallamakta istemiyorum açıkçası sanırım onu alıcam 🤦🏻♀️
Suzii-90 Nasippp bende park yatak düşünüyorum ahşap rahat değil dedi kuzenim pişman oldum aldığıma dedi
Emlyyyy Nasippp seneye inşallah tayin isticem ya canim cok pahalı bisey almicam insallah gittiğim zamanda suu yer yatakları gibi kocamaaan yataklardan almak istiyorum insallahh 😆
Nasippp Suzii-90 onu da eşim beğenmedi bende biraz görsellik olsun istedim 😂 kuzenin ikea beşikten mi kullandı? sen ne zmn almayı düşünüyorsun canım 30. Haftada sipariş vereyim diyorum erken olmaz dimi🥺
Suzii-90 Nasippp ben de o aralar almayı düşünüyorum canim benim doğum mayısa geliyo mart gibi diyoruz alalım. Kuzenim internetten almıştı galiba kullanis olarak rahat değil dedi sen bilirsin tabii bende begenmiyodum park besik 2 yaşına kadar yatsa daha sonra montessori yatak istiyorum o yüzden park besik olsun dedik
Nasippp Suzii-90 insan korkuyor ama bir şekilde de olacak hepsi bir arada birikirse zor olur. Bide internetten sipariş edeceğiz bizde anca gelir
Suzii-90 Nasippp aynen ya bende birak eksik yapayım dedim e bebekten sepete attım kiz 500 lira falan oldu ya 😂
Nasippp Suzii-90 aynen canım benim de lc sepeti Hazırda bekliyor 😂 28. Hafa olayım 14 ün de ondan sora onaya basıcam🤭
Suzii-90 Nasippp bende şubat 20 de 28 oluyorum aslında hemen herseyi almak istiyorum ama cekiniyoruz Allahim alıp sağlıkla evlatlarımıza kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲
Nasippp Emlyyyy ah keşke bizde istesek tayin eşim istemeyi hiç düşünmüyor ☹️Nereyi düşünüyorsun biz gidersek istanbula gideriz 😂 bende odasını seneye yapıcam şifonyer yaptırabilirim belki bakalım duruma göre
Emlyyyy Nasippp ben konyalimm esim hataylii ortada bi yere gideriz insallah 😆 inşallah sağlıklı sihhatli olsunlar buyusunler ne cici odalar yaparız inşallah 😆
Baybymucize Nasippp ilaçların faydası oldu canım nidicard iyi geldi ama elim ayağım okadar şişti ki su bile etkisi olmuyor çok acıyor davul gibi ödemlendim birden Perşembe randevum var sorucam
Nasippp Emlyyyy ay bende doğma büyüme Konya ama aslen Erzurumluyum Konya’dan Erzurum’a gelin geldim ailem Konya’da 😍ben seni Erzurumlu sanıyordum 😂
Emlyyyy Nasippp Ahh canim sende gurbet kususunn benim atamam buraya çıktı 3 senemi doldu 4 seneye gectikkk senn konyanin neresindensin 😁