Menekse22 Nasippp Amin hepimizin insallah. Burdan kucağımızda fotolar atalım insallah. Zaten grupta hep kiz var. Ben de oğluma kiz begeniyim 🤭
Nasippp Menekse22 hahah cinsiyet soracaktım 😂 yakışıklı oğluşumuz mu olacakmış ☺️ Güzel rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin 🤲🏻☺️
Nasippp nesibe_baris hayır canım gelmez ele dikiş ipi sende öyle mi oluyor 🥺 doktoruna söyledin mi bu durumu
nesibe_baris Nasippp evet sanki kesi atılmış da orası dikilmiş gibi korktum elleyemedim daha progestan kullanıyorum ya parmağıma denk geldi
Emlyyyy Nasippp 😁 göğüs pedi diyorlar ic çamaşırı çorap başka da aklıma gelmiyor 😁😁😁emzirme sutyenindrn atlet daha iyiymiş aklinda bulunsun 😁
MystryYy Kizlarr daha emziremedm ama sut sagdigim icin emzirme sutyeni o kdr cok ise yariyor ki kolaylastrdi islerimi valla. Hatta gidip 2 tne daha aldim. O yuzden bir tanede olsa alin rahat ederseniz 2 tane daha alrsnz benim gibi 🙂
Toprakdag MystryYy canım bende yarın 28 oluyorum Allah’ın izniyle ciğer geliştirici vurucak 30 hafta yi görmek istiyoruz tâbi Allah in takrini ne zaman geleceği çanta hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye şimdiden bebek için senin için ne oldu ne koysam çantama
MystryYy Emlyyyy onu hic denemedim cnm. Atlet giymiyorum cunku normaldede en son kuccukken annem gydrmistir heralde buyudukce hic gymedim sevmiyorum nedense sütyen thsrt takiliyorum 🙂
Kelebekler Nasippp Allahm bi an önce sağlıklı şekilde su zamanı geçirmeyi nasip etsin de hiç bi şey yasanmamısa dönelim 🤲🏻
Kelebekler Baybymucize yok doktor muayenesi dışında evde ölçmedik canm alet de yok zaten o da olabilir yiyip yatıyoruz yiyip yatıyoruz belki yemek de ağır gelmiş olabilir demi tansiyon için
Baybymucize Kelebekler benm başım dönünce tansiyonum yüksekiyordu yükselip yada düşmüş olabilir canım
Nasippp Emlyyyy canım beşiğini ne zmn almayı düşünüyorsun bide nasıl model düşünüyorsun 🤔 ben bu ayın sonunda 30 haftalıktan sora alayım die düşünüyorum ama erken olmaz demi
Baybymucize Menekse22 bu 2.gebeliğim ondan psikolojim bozuldu hatırlamak istemiyorum aslında zor zamanlardı
Nasippp nesibe_baris canım istersen doktoruna sor bende korkarım haklısın yani korkmakta dikkat et canım
Baybymucize Menekse22 nidicard içiyorum günde 4 kere onlar sancımı kesiyor bide uyku ediyor 1saat uyuyorum baskı hissi çok var böyle canımı acıtıyor ama bunada şükür geçen 99 u gösterdi sancım durmadı ozaman çok korktum ağladım topladım kendimi ama gene şükür isyan etmiyorum
Emlyyyy Nasippp Ben Allahin izniyle doğunca almayı dusunuyorum 😁 anne yani nesiller var ya kuzu yatak tarafi acik ondan istiyorum insallahh
Nasippp Emlyyyy ya benimde kayınvalidem gil alacaklar bende dedim 30 olunca alayım kötü düşünmek istemiyorum 🥺 bende anne yanı olanlardan alıcam ikeanın beşiği hoşuma gidiyor ama sallanmıyor 🤔 sallamakta istemiyorum açıkçası sanırım onu alıcam 🤦🏻♀️